Moderne creatieve geometrische tafellamp

Productbeschrijving Certificeringen Bedrijfsinformatie Over ons Zhongshan Rebecca Lighting Factory richt zich al vele jaren op het vervaardigen van hoogwaardige interieur decoratieve lampen. Onze productlijn varieert van hotellampen, lampen in Europese stijl tot moderne en klassieke lampen. Over...

Productdetails
product beschrijving
Certificeringen
bedrijfsinformatie

Over ons

Zhongshan Rebecca Lighting Factory richt zich al vele jaren op het vervaardigen van hoogwaardige interieur decoratieve lampen. Onze productlijn varieert van hotellampen, lampen in Europese stijl tot moderne en klassieke lampen. Meer dan duizenden productontwerpen helpen u uw ideale items gemakkelijk te vinden.


Met een rijke ervaring op het gebied van verlichting en exportactiviteiten van meer dan 8 jaar, kunnen wij u de beste verlichtingsoplossingen bieden voor uw hotels, afdelingen, woonhuizen, villa's en resorts. Wij leveren betrouwbare service na verkoop, concurrerende prijs en producten van goede kwaliteit.

FAQ

1. Kan ik wat monsters krijgen? Hoe lang kan ik monsters krijgen?

We zijn vereerd om u monsters aan te bieden voor kwaliteitscontrole en het duurt 20-25 dagen.2. Kunt u een certificaat voor uw producten verstrekken?

We kunnen een certificaat leveren zoals CE, UL.3. Wat is het tijdstip van verzending?

Het duurt gewoonlijk ongeveer 35-50 dagen. Maar de exacte levertijd kan verschillen voor verschillende bestellingen of op een ander tijdstip.4.Kan ik verschillende items in één container mengen?

Tes, verschillende items kunnen in één container worden gemengd, maar de hoeveelheid van elk item mag niet minder zijn dan MOQ.5. Levert u de juiste goederen zoals besteld? Hoe kan ik je vertrouwen?

Ja we zullen. We hebben een goede samenwerking met een aantal uitstekende materiaalleveranciers en we zullen ervoor zorgen dat onze producten 100% worden geïnspecteerd voordat ze worden verpakt.


Hot Tags: moderne creatieve geometrische tafellamp, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like