Eenvoudig Wit Chroom Glas Mini Tafellampen voor de Woonkamer

Eenvoudige witte chrome glazen minitafellampen voor woonkamer Specificatie Productfoto's Productdetails 1, De lampbasishouder en de basis keurt verkocht speciaal gietproces, handmatig gieten, zwaar voelen niet alleen. 2, Super dik metalen gebouw, door sterven gieten, slijpen Hoge temperatuur ...

Productdetails

Eenvoudige witte chroomglas mini tafel lampen voor de woonkamer

Specificatie

Merk

Rebecca

Item nr

TL1518

Grootte

OH570mm, Base D200mm, schaduw: D280 * 130mm

Verlichtingsbron

1 * E27

Materiaal

Stof + roestvrij staal

Kleur

White + zilver

Productiegebied

Zhongshan, Guangdong, China

Type

Eenvoudig en modern

Productfoto's

文字 介绍 431.png

文字 介绍 433.png

文字 介绍 435.png

文字 介绍 437.png

文字 介绍 439.png

文字 介绍 441.png

Productdetails

文字 介绍 515.png

1, De lampbasishouder en de basis keurt verkocht speciaal gietproces, handmatig gieten, zwaar voelen niet alleen.

文字 介绍 628.png

2, Super dikke metalen gebouw, door middel van sterven, slijpen Hoge temperatuur milieubescherming verf, sterk en duurzaam, Roestbestendig, veilig en praktisch uiterlijk.
3, Stress solid material verdikking, Voltooi de installatie makkelijker, Dsassembly en clearing handiger.

Over ons

Met jarenlange productieervaring heeft Rebecca Lighting Manufactory een samenwerking op lange termijn met klanten in Europa, de VS, het Midden-Oosten, Zuid-Azië en Oost-Azië gevestigd.
We hebben genoeg medewerkers aan productielijnen. Met zeven jaar ervaring en vloeiende Engelse taalvaardigheden kunnen onze ingenieurs twee tot drie nieuwe items per maand ontwikkelen om onze catalogus te verrijken.
Onze acht QC medewerkers, die elk meer dan vijf jaar ervaring hebben, maken inspanningen om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan 3C, UL en CE-normen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze ervaren vakbeurzen.
In de afgelopen 13 jaar hebben we veel projecten afgerond. We zijn ook erg blij dat onze klanten ons de prachtige foto kunnen opleveren, we kunnen ook onze producten in uw hotel en project gebruiken. We kijken er naar uit om een koperen te maken Wij allen in de nabije toekomst.

FAQ

1, V: Kan ik de prijs onderhandelen?
A: Ja, wij kunnen kortingen overwegen voor meerdere containerbelasting van gemengde goederen of bulkorders van individuele producten.

2, Q: bij is uw minimum bestelling vereiste?
A: Verkiezen bestellingen van meer dan 30 sets voor elk item.

3, V: Hoe lang duurt het om mijn bestelling uit te voeren?
A: Dit hangt af van de grootte en de complexiteit van de bestelling. Laat ons weten hoeveel en hoeveelheden van de artikelen zo goed kunnen we een productieschema adviseren.

4, Q: Heb je producten op voorraad?
A: Sorry, we houden niet altijd voorraad. Als er een voorraad is, zullen wij u op de hoogte stellen van de gegevens in het antwoord van uw aanvraag.

5, Q: Hoeveel kost verzendkosten?
A: Dit hangt af van de omvang van uw zending en de wijze van verzenden. Wanneer u een vraag heeft over verzendkosten, hopen we dat u de gedetailleerde informatie, zoals de codes en kwantiteit, uw gunstige wijze van verzending, door de lucht of Over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven. Wij zullen u dankbaar zijn als u ons enkele minuten kan sparen om ons te helpen, aangezien het ons in staat stelt de kosten te beoordelen op basis van de verstrekte informatie.
Neem contact met ons op

Tel: + 86-760-87682576
+ 86-760-87682575
+ 86-13590962075
Fax: + 86-760-87669342
Skype: Rebecca80301
WhatsApp: +8613590962075

文字 介绍 3156.png

Onderzoek

You Might Also Like