Moderne Rustieke Witte Rechthoekige Mini Hangende Lichtarmaturen / Hanger Verlichting

Moderne rustieke witte rechthoekige mini hanglampen / hanger verlichting Specificatie Productafbeelding Koper tonen Over ons Met jarenlange ervaring in lichtproductie heeft Rebecca Lighting Manufactory een langdurige samenwerking opgericht met klanten in Europa, de VS, het Midden-Oosten, Zuid ...

Productdetails

Moderne rustieke witte rechthoekige mini hanglampen / hanger verlichting

Specificatie

Item nr

PL1717

Grootte

A: D360 * H255; B: D240 * H345; C: D190 * H390

Materiaal

Aluminium

Merk

Rebecca Lighting

Verlichtingsbron

1 * E27

MOQ

30PCS

Bron gebied

Guangdong, China

Productafbeelding

文字 介绍 393.png

文字 介绍 395.png

文字 介绍 397.png

文字 介绍 399.png

Koper laten zien

文字 介绍 478.png

文字 介绍 480.png

文字 介绍 481.png

Over ons
Met jarenlange productieervaring heeft Rebecca Lighting Manufactory een samenwerking op lange termijn met klanten in Europa, de VS, het Midden-Oosten, Zuid-Azië en Oost-Azië gevestigd.
We hebben genoeg medewerkers aan productielijnen. Met zeven jaar ervaring en vloeiende Engelse taalvaardigheden kunnen onze ingenieurs twee tot drie nieuwe items per maand ontwikkelen om onze catalogus te verrijken.
Onze acht QC medewerkers, die elk meer dan vijf jaar ervaring hebben, maken inspanningen om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan 3C, UL en CE-normen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze ervaren vakbeurzen.
In de afgelopen 13 jaar hebben we veel projecten afgerond. We zijn ook erg blij dat onze klanten ons de prachtige foto kunnen opleveren, we kunnen ook onze producten in uw hotel en project gebruiken. We kijken er naar uit om een koperen te maken Wij allen in de nabije toekomst.

FAQ

1.Het u producten op voorraad?
---------------------------------------------
Sorry, we houden niet altijd voorraad voor. Als er een voorraad is, zullen wij u op de hoogte stellen van de gegevens in het antwoord van uw aanvraag.
2.Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?
------------------------------------------------
Dit hangt af van de grootte van uw zending en de wijze van verzenden. Als u vragen heeft over verzendkosten, hopen we dat u de gedetailleerde informatie, zoals de codes en kwantiteit, uw gunstige wijze van verzending, (per vliegtuig of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven, laat weten. We zullen u dankbaar zijn als u ons enkele minuten kan sparen om ons te helpen, aangezien het ons in staat stelt de kosten te evalueren op basis van de verstrekte informatie.
3.Kan u garantie geven op uw producten?
-------------------------------------------------- -----
Ja, we verlengen een 100% tevredenheidsgarantie op alle artikelen. U kunt alstublieft onmiddellijk feedback geven als u niet tevreden bent met onze kwaliteit of service. Voor de overzeese bestellingen garanderen wij de meeste accessoires. Lampartikelen mogen echter niet teruggestuurd worden, omdat de verzendkosten hoog zijn. Bijgeleverde e-mails met details inclusief foto's, zullen we op onze kosten de vervanging sturen om de lampen te repareren of in een aantal opdrachten te compenseren. In sommige speciale gevallen kunnen wij tot een korting als oplossing komen.

文字 介绍 2798.png

Neem contact met ons op
Tel: + 86-760-87682576
+ 86-760-87682575
+ 86-13590962075
Fax: + 86-760-87669342
Skype: Rebecca80301
WhatsApp: +8613590962075

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, aarzel niet, neem dan contact met ons op.

Onderzoek

You Might Also Like