Modern Simple Low Voltage Mini Globe Hanger Verlichting voor Thuis

Moderne eenvoudige lage spanning mini globe hanger verlichting voor thuis Hanglicht functie 1.Usage: Eetkamer, lobby, slaapkamer, schoollokaal; 2.Whole netwerk kwaliteit verzekerd merk LED verlichting; 3. Eenvoudige stijl. Hanger licht specificatie Details tonen Met behulp van hoge kwaliteit hennep touw, door middel van kunstmatige ...

Productdetails

Moderne eenvoudige lage spanning mini globe hanger verlichting voor thuis

Hanger licht functie

1.Usage: Eetkamer, lobby, slaapkamer, schoollokaal;

2.Whole netwerk kwaliteit verzekerd merk LED verlichting;

3. Eenvoudige stijl.

Hanger licht specificatie

Merk

Rebecca Lighting

Type

Eenvoudige stijl

Item nr

PL1802

Grootte

D300 * H1000mm

Verlichtingsbron

1 * E27

Af hebben

Wit / grijs

Materiaal

Ijzer

MOQ

30PCS

Bron gebied

Guangdong, China

Details tonen

文字 介绍 512.png

文字 介绍 514.png

文字 介绍 516.png

文字 介绍 518.png

文字 介绍 520.png

文字 介绍 522.png

文字 介绍 524.png


Met behulp van hoge kwaliteit hennep touw, door kunstmatige geweven, avirulente milieubescherming, kleur is puur.

文字 介绍 630.png
Vlas schoorsteen restaureren oude manieren, pure handgemaakte, stevige, Amerikaanse afkomstig uit Europa, genieten van eenvoudige en nostalgische wind herstellen van oude manieren.

文字 介绍 777.png
De E27 lichtbron

文字 介绍 800.png

Ons bedrijf

Rebecca Lighting is opgericht in 2006 en is gevestigd in Xinmao Industrial Area, Henglan, Zhongshan, Guangdong, China.

FAQ

1.Kan u garantie geven op uw producten?
-------------------------------------------------- -----
Ja, we verlengen een 100% tevredenheidsgarantie op alle artikelen. U kunt alstublieft onmiddellijk feedback geven als u niet tevreden bent met onze kwaliteit of service. Voor de overzeese bestellingen garanderen wij de meeste accessoires. Lampartikelen mogen echter niet teruggestuurd worden, omdat de verzendkosten hoog zijn. Bijgeleverde e-mails met details inclusief foto's, zullen we op onze kosten de vervanging sturen om de lampen te repareren of in een aantal opdrachten te compenseren. In sommige speciale gevallen kunnen wij tot een korting als oplossing komen.
2. Kan ik u bezoeken?
-------------------------------------------------- -------------------
Zeker, we hebben showroom in Zhongshan, Guangdong Province. Als u een volumekoper bent en graag onze interne producten wilt bezoeken, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Het adres: Xinmao Industrial Road, Xinmao industriële gebied, Henglan Town, Zhongshan stad, Guangdong Province, China. Als u met het vliegtuig komt, dient u de luchthaven van GuangZhou of Hongkong te kiezen.
3.Waarom vermeld u uw prijzen niet op uw website?
-------------------------------------------------- --------------------
Wij zijn een zakelijk bedrijf en verkopen zelden aan de eindverbruikers. Gezien de belangen en privacy van onze klanten, vermelden we onze prijzen niet op onze website. De reden is dat onze klant niet wil dat hun kosten aan consumenten worden getoond. Wij hopen dat u een doelprijsformulier voor ons kunt indienen, omdat we onze markten moeten onderzoeken, waardoor we kunnen afstemmen op de behoeften van onze klanten en hen meer informatie over nieuwe producten bieden. Het helpt ons ook om te verifiëren of een onderzoek van een bona fide bedrijf is of niet.
4.Hoe kan ik weten hoe mijn bestelling wordt gedaan?
-------------------------------------------------- ---------------------
Wij zullen alle goederen inspecteren en testen bij schade en ontbrekende onderdelen voor verzending. De gedetailleerde inspectiefoto's van de bestelling worden ter bevestiging van uw bestelling ter beschikking gesteld. De kleur van de producten op foto's kan iets afwijken van de werkelijke door fotograferen, scannen, enz.

Onderzoek

You Might Also Like