Huis > Nieuws > Inhoud

Muur Lamp energiebesparing vervuiling

Aug 16, 2017

Muur lamp is geïnstalleerd in het interieur wand van de decoratieve verlichting van verlichting, geven niet alleen kan ons een helder, maar ook een gevoel van schoonheid en romantiek de kamer kan verhogen, huis decoratie is een integraal onderdeel van de kenmerken van de muur lamp die , hieronder om de invoering.

In de indruk van veel mensen is de lamp van de muur in het huis bijna overbodig. Maar als je begrijpt het gebruik van de kenmerken van de lamp van de muur, of laat de muur gloeien met een unieke heerlijkheid. Bijvoorbeeld, een heleboel vastgoed eenheid kamer patroon, hebben in principe een corridor, als de gang aan het einde van de muur, wandlampen is voorzien van een huis en de overeenkomstige stijl en de unieke stijl van de lamp van de muur, de corridor als geheel was onmiddellijk vervelen.

Licht en elegant harmonie, het milieu kan worden verfraaid met elegante, rich. Gemeenschappelijke muur lamp heeft een bed muur lamp, de voorgevel te installeren van de lamp van de muur, om de relatie tussen de muur-lamp en de muur, tegenwoordig de rijke kleur van de verf, kunt u de manier wijzigen de kleur van de muur, wandlampen zodat de muur op de muur doet niet s Eem geïsoleerd. Zoals wit of gans gele muur, muur lamp kunt licht groen, licht blauw; meer groen en de hemel blauw muur kan worden uitgerust met melkachtig witte, licht geel, bruin, in de achtergrond muur, wandlampen een prominente muur lamp, niet alleen worden de finishing touch A pen, maar ook aan het elegante en fris gevoel van de muur lamp, gewone muur lamp, enzovoort. Bed muur lamp meestal geïnstalleerd in het bed in de linkerbovenhoek, de lamp kan worden universele rotatie, lichtbundel concentratie, gemakkelijk te lezen; spiegel lamp wandversiering in de badkamer in de buurt van de spiegel.

Muur lamp is geïnstalleerd in het interieur wand van de ondersteunende verlichting decoratieve verlichting, over het algemeen uitgerust met melkachtig wit glas schaduw, lamp macht meer dan 15-40 watt of zo, wandlampen muur licht licht en elegant, het milieu kan worden verfraaid met elegante, rijk, met name in de nieuwe kamer bijzonder geschikt, het type muur lamp en meer stijl, het algemene gemeenschappelijke plafond, kleur muur lamp, bed lamp, spiegel voorwand lamp, enzovoort. Wanneer u de muur lamp installeert, kunt u de kleur van de muur, zodat de muur op de muur niet geïsoleerd lijkt.

De voordelen van de lamp van de muur

1, muur lamp energiebesparende vervuiling, DC rijden, ultra lage macht (één buis 0.03-0.06 watt) elektro-optische macht conversie sluiten tot 100%, de dezelfde verlichting dan traditionele lichtbron meer dan 80% energiebesparing.

2, de muur lichtbron het heet levensduur lamp, wandlampen betekenis nooit blussen van het licht, solide koude lichtbron, epoxy hars pakket, het lamphuis behoort niet los, er is geen gloeidraad licht branden, hitte depositie, lichte mislukking en andere tekortkomingen, de levensduur van maximaal 60.000 tot 100.000 uur, meer dan 10 keer langer dan de traditionele lichtbron leven.

3, de muur lamp milieu voordelen beter, het spectrum heeft geen ultraviolet en infrarood, noch de straling, schittering klein en afval als de warmte kan worden gerecycleerd, wandlampen geen vervuiling bevat geen kwik, koude lichtbron, kan veilig worden aangeraakt, zijn typisch groene lichtbron.