Huis > Nieuws > Inhoud

Er zijn veel stijlen van kroonluchters

Aug 16, 2017


In de huisdecoratie spelen kroonluchters een belangrijke decoratieve rol. En de woonkamer is naast de slaapkamer buiten de langste plek om te verblijven, dus de keuze van woonkamer kroonluchters is erg belangrijk, de stijl is ook heel erg, zoals: kristallen kroonluchters, chinese kroonluchters, Europese kroonluchters, hoofdhuid kroonluchters, enz., zoals romantiek, zoals Warm, altijd wil is helder en comfortabel. Kroonluchter Iedereen kan volgens hun eigen voorkeuren karakter, decoratie stijl kiezen voor hun favoriete kroonluchter type.

1, bij de keuze van kroonluchters, enerzijds om de hoogte van de kamer en de binnenomgeving te overwegen, moet de dak van de kroonluchter minder zijn dan een derde van de kroonluchter met een maximum diameter, de kroonluchter van de kroonluchter van de top van de netto hoogte en de kroonluchter dikteverhouding van 1 meer geschikt. Aan de andere kant, let erop om de kwaliteit van de lamp zelf te zien. Eerst kijk naar de top van de hanger, het zou het gewicht van de gehele lamp moeten dragen, de kwaliteit van de hanger is erg belangrijk. In het algemeen, goede kwaliteit lampen boven de metalen hanger meestal dikker. Ten tweede, kijk naar het beitel boven het glas of imitatie van de kwaliteit van kristal, van de kleur, helderheid, Kroonluchter selecteer het materiaal goed. Drie zijn om te kijken naar de kandelaar producten gerelateerde accessoires, zoals plastic onderdelen, hoewel dit de details is, maar hoe kandelaar te kiezen is erg belangrijk punt, goede plastic onderdelen met goede isolatie, anti-brandende functie, die veilig zijn thuis gegarandeerd, Kroonluchter dus dit is heel belangrijk, gevolgd door goed materiaal is niet makkelijk te kraken, niet makkelijk om kleur te veranderen, enz., dit zijn de kenmerken, de consument in de keuze van hoe aandacht moet worden besteed aan de verlichting.

2, volgens de grootte van het huis, kies de juiste kroonluchter dan de kolom; volgens de hoogte van het huis, kies de juiste kroonluchter. Om ervoor te zorgen dat de grond tot het laagste punt van de kroonluchter 2,2 meter hoog is.

3, volgens de huis decoratie stijl, kies de stijl van kroonluchters. Als de decoratie stijl van het huis is Europees, kies dan de bijbehorende stijl kroonluchter.

4, kroonluchter originele deel van de inspectie. Veel kroonluchters zijn gemaakt van ijzermateriaal, de product geleidbaarheid is sterk, dus bij de aankoop van kroonluchters moeten de consument bijzondere aandacht besteden aan enkele veiligheidsvoorzieningen van kroonluchters.

5, de aankoop van kroonluchters wanneer de beste aankoop kan worden geïnstalleerd energiebesparende lichtbron of wordt geleverd met kroonluchters, Kroonluchter er is zoveel mogelijk niet kiezen voor een plating kroonluchter, elektroplated decoratieve kroonluchters in het dagelijkse gebruik van makkelijk te vallen, beïnvloeden het product mooi.

6, het onderhoud van de kroonluchter van de veelal mooier kroonluchters is meestal ingewikkelder vorm en lampscherm, als het stof en stof, lampen vaak gemakkelijk roesten, Diaoqi, schaduw door stof en steeds donkerder worden. Maak de lamp niet schoon met water, doe niet onmiddellijk na het aanzetten van de lichten met een natte doek om te wrijven, omdat het hoge temperatuurwater gemakkelijk breekt.

Er zijn veel stijlen van kroonluchters, er zijn veel manieren om kroonluchters, kroonluchter te kiezen, ongeacht hoe de verkiezing, het uiteindelijke doel is om te verlichten en de beste combinatie van schoonheid.