Huis > Nieuws > Inhoud

De vloerlamp voldoet aan de lokale verlichting van de kamer

Sep 18, 2017


In de woningverlichting decoratie is de vloerlamp het gemakkelijkst om de link te schijnen. Het kan dienen als een klein gedeelte van de hoofdlamp, maar ook door de verlichting van verschillende licht- en binnenlichtomgevingen om de veranderingen aan te passen. De vloerlamp loopt over het algemeen op de bankhoek, het lamplampje is zacht, de avond kijkt naar de televisie, het effect is erg goed. Vloerlamp lampskerm materiaal is rijk aan verscheidenheid, vloerlampen consumenten kunnen kiezen volgens hun voorkeuren.

Vloerlampen worden over het algemeen geregeld in de woonkamer en in de rest, met de bank, de tafel met behulp van lokale verlichting en decoratieve decoratie van de gezinsomgeving. Nu populair in een modern minimalistisch huisontwerp, mode-uniek modelleren en handig gebruik meer het publiek meer en meer laten zien, is het gebruik van dit soort lampen vrij gebruikelijk.

Kenmerken van vloerlamp

Vloerlamp die veelal gebruikt wordt voor lokale verlichting, niet om te spreken van volledigheid, terwijl het comfort van mobiel wordt benadrukt, voor het creëren van een hoekatmosfeer is heel praktisch. Vloerlampen Als de verlichtingsmethode van de vloerlamp rechtdoor naar beneden komt, is deze geschikt voor het lezen en zo kan het de hele lichtverandering aanpassen als het indirect verlicht wordt. De vloerlampschaduw moet boven 1,8 meter boven de grond liggen.

Vloerlamp bedekking, vereisen eenvoudig en royaal, decoratief sterk. Drum-type dome is populairder, lichten vorm, lantern vorm is ook meer gebruikt. Sommige mensen willen hun eigen deksels maken, vloerlampen zoals het gebruik van filmwitte film en het schilderen van grote lampscherm, heel interessant.

De beugel van de vloerlamp is gemaakt van metaal, roterend hout of materiaal met natuurlijke vorm. De vervaardiging of keuze van beugel en basis, vloerlampen moeten overeenkomen met lampscherm, kan niet "kleine persoon dragen grote pet" of "fijne lange Dai hoed" de onbalans gevoel.

Vloerlamp, in het algemeen door de lampscherm, beugel, basis drie delen, in het algemeen ingericht in de woonkamer en de rest, met de bank, de tafel met behulp van lokale verlichting en decoratieve decoratie van de familie omgeving behoeften. Vloerlamp die veelal gebruikt wordt voor lokale verlichting, vloerlampen die niet over de volledigheid spreken, terwijl de nadruk wordt gelegd op het gemak van mobiel, voor het creëren van een hoekatmosfeer is heel praktisch. Als de verlichtingsmethode van de vloerlamp rechtstreeks naar beneden is, is het geschikt voor het lezen, enzovoort, vloerlampen kan het de hele lichtverandering aanpassen als het indirect wordt verlicht. De vloerlampschaduw moet boven 1,8 meter boven de grond liggen.

De vloerlamp loopt over het algemeen op de bankhoek, het lamplampje is zacht, de avond kijkt naar de televisie, het effect is erg goed. Vloerlamp lampskermmateriaal is rijk aan verscheidenheid, de consument kan kiezen volgens hun voorkeuren. Veel mensen houden van een vloerlamp met een kleine countertop, vloerlampen omdat de vaste telefoon op een kleine countertop geplaatst kan worden.

Bij het kopen van de vloerlamp, om de hoogte van het plafond te beoordelen, naar 1,70 meter, 1.80 meter hoge vloerlamp. Bijvoorbeeld, de plafondhoogte boven het 2,40 meter effect is beter. Als het plafond te laag is, kan het licht alleen op de plaatselijke plaats richten gebied, zal mensen voelen het licht is niet helder genoeg zacht. Tegelijkertijd, vloerlampen het gebruik van de vloerlamp, het plafond in het huis is beter wit of lichtkleurig, het plafondmateriaal is beter met een bepaald reflecterend effect.

Vloerlamp is meer bekend met de lampen, er is geen moeite om te kopen. Let er echter op dat de schaduw beter is dan het onderste oog, zodat de gloeilamp de ogen niet ongemakkelijk maakt. Bovendien is het binnenlichtcontrast te monteren om de ooglading te vergroten. Vloerlampen zoveel mogelijk om het licht te kiezen kunnen op de vloerlamp worden aangepast. Gebruik, door de directe verlichtingsconcentratie, beter de leespositie in de buurt van de spiegel- en glasproducten te vermijden, teneinde ongemak te voorkomen.

Als u nog steeds verder wilt gaan als u de vloerlamp koopt, kunt u ook naar een avant-garde lampwinkel of in de huiswinkel gaan, kijk 'modellamp'. Dit soort vloerlamp, kan gezegd worden dat het niet gebruikt wordt voor verlichting, het lijkt op het huis, meer als een 'lichte beeldhouwkunst' in het milieu. Natuurlijk, vloerlampen om dit soort vloerlamp te kopen, om het te overwegen en de algemene stijl van thuisconformiteit. Bijvoorbeeld, een dikke Bloem Bloem steen elegante klassieke lamp, en elegante stijl slanke moderne meubels is diametrisch tegengesteld.