Huis > Nieuws > Inhoud

De vloerlamp Is gemakkelijk te verplaatsen

Aug 16, 2017

In de verlichting van het huis decoratie is vloerlamp het meest eenvoudig van kleur links. Op annuleerteken toneelstuk een klein gebied van de belangrijkste lichten, maar ook via de verschillende verlichting en andere indoor lichtbron met de lichte omgeving verandert. Vloerlamp is over het algemeen geplaatst op de hoek van de Bank, vloerlamp zachte verlichting, TV-kijken in de nacht, het effect is heel goed. Vloerlamp schaduw materiële verscheidenheid, kunnen consumenten kiezen volgens hun eigen voorkeuren.

Op grote schaal gebruikt in de moderne huizen, meestal geplaatst in de woonkamer en rustruimte, met de Bank, koffietafel met het gebruik van lokale verlichting te voldoen aan de kamer en decoreren van de behoeften van het huismilieu. In het algemeen moeten niet worden geplaatst in de hoge meubels naast de activiteiten en de ruimte. Ene kant ongemak. De staand lampen dan begrijpen de kenmerken van dalende lichten.

Vloerlamp alleen als een lokale verlichting, kan geen rekening gehouden met de hele ruimte, en gemakkelijk te verplaatsen, kunnen doeltreffend zijn voor de omgeving een warm effect te creëren. Vloer verlichting, vloer lampen als de directe weg naar beneden de projectie, geschikt voor lezing en andere activiteiten moet worden toegespitst op de geest, als indirecte verlichting, kunt u de totale licht verandert. Staande lamp in de schaduw moet 1-2-1,8 meter boven de grond.

Vloerlamp heeft een condensor te dekken, zijn eenvoudig en elegant, mooie verschijning, decoratieve en sterk. Op dit moment de buis cover is meer populair, lantaarn-vormige, lantaarn-vormige is ook meer gebruik. Vloer lampen kunnen ook zelf-gemaakte dekking, zoals het gebruik van film witte film en schilderij gemaakt van grote lampenkap, zeer interessant zijn.

Vloer lampen zijn meestal gemaakt van metalen, roterende hout of gemaakt van natuurlijke materialen. Stent en base selectie of productie, moeten met de schaduw met een goede, niet kan hebben "schurk dragen van een hoed" of "dunne hoge hoed" verhouding van het gevoel van onbalans.

Hoek lichten, behoren ook tot de vloerlamp en dergelijke, vloer lampen is ook een toename van de grootte van de lamp, maar is het vergroten van een hoge en lage stoel. Vanuit het oogpunt van de functie hetzelfde als de vloerlamp, vanuit het oogpunt van de modellering, lijkt het meer stabiel en elegante, is het vaak fles, cilindrische stoel, met paraplu of cilindrische dekking voor Bank of meubels hoek, zeer mooi.

Wanneer u TV kijken, kunt u een kopje op de tafel van de Bank of enzovoort of een vloerlamp op de grond, uitstralen van een zachte licht om het TV-scherm licht op de irritatie van de ogen.

Een woonkamer met een sofa kunnen worden verfraaid met een vloerlamp achter de Bank. Zowel om hun eigen behoeften, lezen geen gevolgen voor hun families TV kijken. Staande lamp hoogte is over het algemeen 115-135cm, als u de hoogte of schakering hoek van het beste kunt aanpassen. De staand lampen die de vorm en de kleur van de lamp in harmonie met het meubilair van de woonkamer moet.

Pas indien nodig ook kun je het licht van de vloer oplichten, gebruikt als achtergrondverlichting, de hoogte van de lamp de diameter van het diafragma, dus de controle van de sterkte van het licht, het creëren van een wazige schoonheid kunt wijzigen.

Veel mensen hebben nacht lezen, schrijven gewoonten, dat de slaapkamer is privé, dus, in de slaapkamer te knijpen een kleine studie handig is en de familie niet zal verstoren. Kunt u het ontwerpen van een klein bureau aan het bed, u kunt ook een dubbele plank opknoping in de lucht, plus een vloerlamp, vloer lampen een warme ontwerpen en eenvoudige kleine studie is gelegen in de slaapkamer.

Nu consumenten betalen meer en meer aandacht aan hun kwaliteit van leven, dus in alle opzichten zullen zeer bijzonder over kwaliteit en schoonheid. En de komst van vloerlamp, geven onze huiselijke omgeving meer mooie mogelijk. Hier, zal Xiaobian u vertellen wat de vloerlamp en wat is haar kenmerken.

Overzicht van vloerlamp

Vloerlamp cover, eenvoudige en genereuze voorwaarden, decoratieve sterk. Op dit moment de buis cover is meer populair, lantaarn-vormige, lantaarn-vormige is ook meer gebruik. Sommige mensen willen hun eigen handen, zoals het gebruik van film en film gemaakt van grote lampenkap, zeer interessant voor te bereiden. Vloer lampen zijn meestal gemaakt van metalen, roterende hout of gemaakt van natuurlijke materialen. Stent en base selectie of productie, moeten met de schaduw met een goede, niet kan hebben "schurk dragen van een hoed" of "dunne hoge hoed" verhouding van het gevoel van onbalans. Vloer lampen zijn over het algemeen in de woonkamer en rustruimte, met de Bank, koffietafel met het gebruik van lokale verlichting te ontmoeten van de kamer en de behoeften van het huismilieu versieren gerangschikt. Maar wees voorzichtig niet te plaatsen in de hoge meubels of belemmeren van de activiteiten van het gebied.

Overzicht van vloerlamp

Vloerlamp cover, eenvoudige en genereuze voorwaarden, decoratieve sterk. Op dit moment de buis cover is meer populair, lantaarn-vormige, lantaarn-vormige is ook meer gebruik. Sommige mensen willen hun eigen handen, zoals het gebruik van film en film gemaakt van grote lampenkap, zeer interessant voor te bereiden. Vloer lampen zijn meestal gemaakt van metaal, vloer lampen roterende hout of gemaakt van natuurlijke materialen. Stent en base selectie of productie, moeten met de schaduw met een goede, niet kan hebben "schurk dragen van een hoed" of "dunne hoge hoed" verhouding van het gevoel van onbalans. Vloer lampen zijn over het algemeen in de woonkamer en rustruimte, met de Bank, koffietafel met het gebruik van lokale verlichting te ontmoeten van de kamer en de behoeften van het huismilieu versieren gerangschikt. Maar wees voorzichtig niet te plaatsen in de hoge meubels of belemmeren van de activiteiten van het gebied.