Huis > Nieuws > Inhoud

De staande lamp geeft een zachte gloed af

Nov 03, 2017


Staande lamp alleen als een lokale verlichting, kan geen rekening houden met de hele ruimte, en mobiel handig, kan effectief zijn voor de lokale omgeving om een ​​warm effect te creëren. Als de verlichtingsmethode van de vloerlamp direct naar beneden projecteert, deze geschikt is voor lezen enzovoort, kan deze de hele lichtverandering bij indirecte verlichting aanpassen. Staande lamp lampenkap moet lager zijn dan 1-2-1.8 meter boven de grond.

Staande lamp heeft een schijnwerper van de koepel, zijn eenvoudige en royale, mooie uitstraling, decoratieve sterk. Op dit moment is de tonvormige koepel populairder, de vorm van de lamp, de vorm van de lantaarn wordt ook meer gebruikt. Staande lampen Je kunt ook zelfgemaakte covers maken, zoals het gebruik van witte film en het maken van schilderijen met grote lampenkap, erg interessant.

De beugel van de staande lamp is gemaakt van metaal, roterend hout of materiaal in natuurlijke vorm. De keuze of de vervaardiging van beugel en basis, ust worden gekoppeld aan lampenkap, kan niet hebben "de kleine persoon draagt ​​grote pet" of "fijne hoge Dai Hat" de onevenwichtigheid van de zin.

Hoeklamp, behoort ook tot de vloerlamp, enzovoort, is ook een groter formaat van de lamp, maar wordt toegevoegd aan een hoge en lage stoel. Van de functie van de hoeklamp en de vloerlamp hetzelfde, van de modellering, lijkt het meer bezadigde en elegant, het is vaak fles-type, cilindrische lichaam, vloerlampen met paraplu of tonvormige koepel, voor banken of meubels hoek, erg mooi.

Het concept en de kenmerken van een staande lamp

Wanneer u tv kijkt, kunt u een set op de sofatafel plaatsen of een vloerlamp op de grond plaatsen, terwijl vloerlampen een zachte gloed afgeven om het tv-schermlicht tot oogirritatie te verminderen.

De woonkamer met sofa kan een vloerlamp achter de bank versieren. Niet alleen om te zorgen voor hun eigen leesbehoeften, maar heeft ook geen invloed op het gezin dat tv kijkt. De hoogte van de vloerlamp is over het algemeen 115-135 cm, als u de hoogte of schaduwhoek van de beste kunt aanpassen. De vorm en kleur van de armatuur moeten compatibel zijn met het meubilair van de woonkamer.

Indien nodig kunt u ook op het licht op de vloer slaan, gebruikt als achtergrondverlichting, aanpassen van de hoogte van de lamp kan de diameter van het diafragma veranderen, om zo de sterkte van het licht te beheersen, een wazige schoonheid te creëren.

Veel mensen hebben de gewoonte om 's nachts te lezen en te schrijven, Floor Lamps de slaapkamer is intiem, dus het is handig om een ​​kleine studeerkamer in de slaapkamer te persen zonder het gezin te storen. U kunt een klein bureau bij het bed ontwerpen, u kunt ook een boekenplank met een dubbeldek in de lucht hangen, plus een vloerlamp, een warme en beknopte kleine studie bevindt zich in de slaapkamer.