Huis > Nieuws > Inhoud

De kroonluchter Crystal Is een symbool van moderne stijl

Sep 07, 2017

Kristallen kroonluchters dankzij het concept van het ontwerp van moderne mode, behouden de oorspronkelijke Chinese stijl, waardoor het een nieuwe Chinese stijl. Dit is een combinatie van traditionele en moderne, is om te erven van de traditie, maar ook aan de ontwikkeling van de traditionele, kan worden opgevat als een huis cultuur door tijd en ruimte. Kristallen kroonluchter deze stijl van kristallen lamp toont de zuivere rationaliteit van de moderne mentaliteit van de opstandige, is het symbool van de postmoderne stijl, begunstigd door jonge consumenten.

Kristallen kroonluchters in combinatie met de Europese klassieke en moderne minimalistische water stijl, is een nieuw soort Europese moderne licht. De ontwerpstijl behoudt ook het origineel klassiek, Crystal Chandelier maar ook zonder verlies van mode elementen, moderne eenvoud en heldere kenmerken.

In het huis decoratie heeft een hoge populariteit van kroonluchters, is uit een lange geschiedenis van de navigatie in Spanje, heeft een edelman en mooie uitstraling van de kristallen kroonluchter is zeer geprezen door consumenten. Het volgende is een kleine serie voor iedereen om de kristallen kroonluchter!

1 Crystal kroonluchter Inleiding

Kristallen kroonluchters zijn gemaakt van kunstmatige kristallen kroonluchters, met prachtige, nobele kenmerken. Algemene modellen uniek, heeft de zeer hoge esthetische waarde. Crystal is een symbool van zuiverheid en adel, crystal verlichting vertegenwoordigt ook het licht en de hoop.

2 kristallen kroonluchter selectie Tips

Ten eerste: Veiligheid eerst, u koopt kristallen lamp om te zien als u dit gewicht kan weerstaan.

Ten tweede: De totale collocatie, verlichting, kleur, vorm, stijl, Crystal Chandelier moet worden ingericht met interieur meubilair en de stijl van matching, ECHO. In plaats van de slagroom op de taart is de verlichting van de opzichtige overbodig. Bij de keuze van kleur lampen, naast de Toon van het interieur met de kleur, natuurlijk, kan Crystal Chandelier ook worden gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. De grootte, type en aantal lichten moet in harmonie met de grootte van de kamer, totale oppervlakte binnen hoogte, enzovoort.

3 kristallen kroonluchter onderhoud en reiniging

Ten eerste, de bouw van de workbench: als er geen hydraulische automatische lift ladder, vervolgens om te bouwen van een eenvoudige, veilige kunnen aangetaste werkplatform, Crystal Chandelier perronhoogte aan de persoon te komen, de unieke vormgeving van de kristallen kroonluchter, de meester het hoogste punt van de lamp kan aanraken.

Tweede, de kristal kralen van afvegen: wanneer afvegen kralen, moet een zachte doek gekleurd met wasmiddel fijne verdunde water, voorzichtig in de achterkant van het kristal kralen op de dezelfde tijd wisser (wissen wanneer de Parel niet knijpen kan om neer te trekken, om niet te breken kraal tekenreeks).

Ten derde, houden het licht lichaam evenwicht: als u wilt verwijderen van alle de kralen van reiniging, grootschalige lampen moeten aandacht besteden aan het evenwicht van het licht wanneer de parel is gebroken, Crystal Chandelier doen niet ontmantelen ene kant en vervolgens de andere kant van het lichaam van de licht-tilt , wat resulteert in licht lichaam of buitenste frame vervorming;

Vier, veeg beugel accessoires: In het afvegen beugel, accessoires, zachte doek doen niet onderdompelen in water, met name niet kan worden gekleurd met alcohol water, zo wordt vermeden afvegen van de beschermende film buiten de plating-laag, van invloed zijn op het oppervlak van het licht frame effect.

Vijf, aandacht besteden aan veiligheid operatie: veeg het lamp-rack, om afgesneden van de voeding, Crystal Chandelier de gloeilamp moet worden verwijderd en vervolgens gemonteerd, de lamp in de juiste, ook losse zal hebben slechte contact; te strak kunnen schroef de lamp.

Zes, tijdige vervanging van accessoires: gevonden kralen van verbinding gesp roest verkleuring, een mooi, makkelijk te kraken, de beste manier om uit te wisselen;