Huis > Nieuws > Inhoud

De kroonluchter heeft de meeste patronen

Oct 13, 2017Kroonluchters zijn een prachtig interieur ontwerp, als u van plan bent om kroonluchters te gebruiken voor uw woninginrichting, een groot aantal kroonluchters ontwerp: elegant, stijlvol, trendy, uniek, stijlvol, maar de aankoop van lampen en lantaarns niet alleen om aandacht te besteden aan haar esthetiek, kroonluchter om de veiligheid van het interieur te garanderen, we moeten ook kwaliteitsproducten kopen, veel mensen volgen gewoon de trend om de kroonluchter te kiezen, die zelf de kroonluchter niet begrijpt. Hieronder specifiek voor iedereen om te delen hoe kroonluchters, binnen kroonluchters te kopen.

Kroonluchter Kenmerken:

De kroonluchter is geschikt voor in de woonkamer. De meest voorkomende kroonluchters, vaak gebruikt in Europese kroonluchters, Chinese kroonluchters, kristallen kroonluchters, perkamenten kroonluchters, mode kroonluchters, kegelvormige lantaarn, puntige lantaarn, taille lantaarn, kroonluchter vijfvork bal hanglamp, magnolia lantaarn, zoals olijf kroonluchters. De hanglamp met enkele kop en de dubbele kroonluchter worden gebruikt in de slaapkamer, kroonluchter de voormalige wordt gebruikt in de woonkamer. De installatiehoogte van de kroonluchter mag niet minder dan 2,2 m van de grond zijn.

Hoe mode kroonluchters te kiezen:

1, Kroonluchter verlichtingsfactoren

De kroonluchter wordt gebruikt in twee soorten kroonluchters met één hoofd en lange kroonluchters in de slaapkamer. De eerste wordt meer gebruikt in slaapkamers en restaurants; De kroonluchter heeft een witte lampenkap, de matte lamp is in de kap gemonteerd en de lichtverstrooiing is zacht. Kroonluchter De andere is de cover van de mond naar beneden, verlichting rechtstreeks naar het interieur, lijkt lip helder. De andere is de kap omhoog, licht naar het plafond, en vervolgens naar beneden gereflecteerd om mensen een zacht en ontspannen gevoel te geven. Koop kroonluchters moet eerst het Chandelier-logo controleren, zoals merk, model, nominale spanning, nominaal vermogen. Het nominale vermogen is bijzonder belangrijk, als het geselecteerde kroonluchtervermogen de norm overschrijdt, kan Kroonluchter leiden tot de schaal, vervorming van de isolatielaag en zo verder.

2. Hoogtefactor kroonluchter

Hanghoogte, lampenkap, gloeilampmateriaal en vorm moeten zorgvuldig worden gekozen om onaangename verblinding te voorkomen. Kroonluchters worden meestal geplaatst in de keuken, woonkamer, slaapkamer en hebben ruime ruimte op hun plaats. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, het wordt aanbevolen om de armatuur te kiezen die kan stijgen en vallen, om de hoogte aan te passen en te selecteren. Bijvoorbeeld, het plastic materiaal van de rijst witte hanglamp, Kroonluchter de vorm van natuurlijke zonder snijwerk, willekeurig, schaduw van de spiraalvorm kan willekeurig worden aangepast. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, over het algemeen van de desktop ongeveer 55-60 centimeter, en moet optioneel op en neer het apparaat van de lamp zijn, om de aanpassing en selectie van de hoogte te vergemakkelijken.

Moderne kroonluchters, prachtig, puur vlekkeloos, zwak met een spoor van sterke, textuurdoorlaatbaarheid, veiligheid kan volledig betrouwbaar zijn, elke mode-hanglamp heeft zijn eigen eigenaar, om uw leven te verlichten, om op te vallen, verlicht te zijn, in volle bloei charme, de meeste mensen misschien niet willen versieren in Europese klassieke stijl, kroonluchter Moderne stijl kroonluchters zijn vaak meer populair. De markt heeft een moderne betekenis van een groot aantal kroonluchters, voor de keuze van zeer groot, kan een verscheidenheid aan lijnen worden geselecteerd. Consumenten hebben de beste keuze om energiebesparende lamp lichtbron van de kroonluchter te installeren, niet kiezen voor de bekledingslaag van kroonluchters, kroonluchter omdat de beplating laag van de tijd is lang gemakkelijk te vervagen. Selecteer alle metalen en glazen en andere materialen binnen en buiten dezelfde hanglamp.