Huis > Nieuws > Inhoud

De kroonluchter heeft een aantrekkelijk karakter

Nov 03, 2017De kroonluchter is geschikt voor in de woonkamer. De meest voorkomende kroonluchters, vaak gebruikt in Europese kandelaars, Chinese kroonluchters, kristallen kroonluchters, perkamenten kroonluchters, modekroonluchters, kegelvormige lantaarn, puntige lantaarn, middelhoge lantaarn, vijfvorkbal hanglamp, magnolia lantaarn, kroonluchter zoals olijf kroonluchters. De hanglamp met enkele kop en de dubbele kroonluchter worden gebruikt in de slaapkamer, de eerste wordt gebruikt in de woonkamer. De installatiehoogte van de kroonluchter mag niet minder dan 2,2 m van de grond zijn.

Versier het interieur, verfraai het huis. De stijl van kroonluchters heeft rechtstreeks invloed op de stijl van de hele woonkamer en de kenmerken van kroonluchters zijn overtuigend, dus de stijl van de kroonluchters heeft rechtstreeks invloed op de hele woonkamerstijl. ,

1, kroonluchter energiebesparing. Wit LED-energieverbruik is slechts 1/10 van het gloeilampje, energiebesparende lamp 1/4.

2, kroonluchter levensduur. Het leven kan meer dan 100.000 uur duren, Chandelier voor gewone gezinsverlichting is "voor eens en voor altijd".

3, kroonluchters kunnen op hoge snelheid werken. Energiebesparende lampen als u vaak de gloeidraad start of uitschakelt, wordt deze zwart en snel afgebroken.

4, de hanglamp is de solid state-pakket, behoort tot het koude lichtbron type. Dus het is gemakkelijk te vervoeren en te installeren, kan worden geĆÆnstalleerd in elke miniatuur en gesloten apparatuur, kroonluchter niet bang voor trillingen, in principe hoeft niet te overwegen de koeling kroonluchter.

Hanglamp Aankoop Opmerking:

1, de installatiehoogte van de kroonluchter, moet het laagste punt niet minder dan 2,2 meter van de grond;

2, kroonluchter haak is erg belangrijk, moet in staat zijn om de kroonluchter 6 tot 8 keer het gewicht te weerstaan, anders zal er een kroonluchter vallen om het gevaar van mensen te kwetsen;

3, opknoping hoogte, lampenkap, gloeilamp materiaal en vorm moeten allemaal zorgvuldig worden geselecteerd, opdat ongemakkelijke schittering veroorzaken;

4, consumenten hebben de beste keuze om energiebesparende lamp lichtbron van de kroonluchter te installeren, niet kiezen voor de bekledingslaag van kroonluchters;

Samenvatting: De rol van kroonluchters is om het interieur te versieren, het huis te verfraaien, de kenmerken van de kroonluchter is overtuigend, in het algemeen zal Chandelier de stijl van kroonluchters rechtstreeks van invloed zijn op de hele woonkamer stijl, dus bij de aankoop van kroonluchters in overeenstemming met de grootte van het huis om te kiezen meer geschikt voor hun eigen kroonluchters.