Huis > Nieuws > Inhoud

Sterke decoratieve vloerlamp

Aug 28, 2017


De vloerlamp is gebruikt als een instrument van de plaatselijke verlichting, de focus ligt op mobiel gemak, maar ook voor de oprichting van een hoek van de atmosfeer is zeer praktisch.

De vloerlamp stijl is veel, wanneer het met de kap, de lamp frame collocatie kan spelen, het effect dat het huis siert. en vloerlamp licht zeer zacht, is geschikt voor lokale verlichting goede tools, vloer lampen het geldt in het algemeen naar de locatie van de woonkamer en studie en andere plaatsen.

De vloerlamp is gebruikt als een instrument van de plaatselijke verlichting, de focus ligt op mobiel gemak, maar ook voor de oprichting van een hoek van de atmosfeer is zeer praktisch. Vloerlamp neerwaartse projectie, geschikt voor lezing en andere geconcentreerde activiteiten, als indirecte verlichting de algemene verlichting aanpassen kunt verandert. Vloerlamp lampenkap te beknopt en genereus, decoratieve zeer sterk. Op dit moment de vat-koepel is meer populair, vloer lampen zoals sommige lantaarn-vormige, licht-vormige ook alot. Sommige mensen willen ook hun eigen handen, zoals het gebruik van film witte film en schilderij gemaakt van de grote lampenkap maken, het ziet er zeer interessant. Vloerlamp is over het algemeen ingedeeld in de woonkamer en rustruimte, en sofa, thee tabel collocatie van toepassing. Om te voldoen aan de kamer van lokale verlichting en decoratie om verfraaien de behoeften van het gezin.

Vloerlamp functionele diversiteit van de vloerlamp heeft een prominente rol, handige en sofa, Bureau, thee tafel en andere meubels combinaties, aandacht voor de mode en elegante stijl. Op hetzelfde moment, de prijs van de vloerlamp is over het algemeen niet hoog, vloer lampen economische omstandigheden gewone gezinnen kunnen ook zeer gemakkelijk aan te schaffen. Vloerlamp als een huis decoratie is een goede keuze. Bovendien, de vloerlamp lokale lighting functie is erg goed, ik hoop dat u kunt in het leven van een goede applicatie.

Vloerlamp gebruikte voor lokale verlichting, niet te spreken van de volledigheid, terwijl de nadruk op het gemak van mobiel, voor het creëren van de sfeer van een hoek is zeer praktisch. De staand lampen als de methode van de verlichting van vloerlamp is rechtstreeks neerwaartse projectie, het is geschikt voor het lezen en zo verder, het de hele lichte verandering kunt aanpassen als indirecte verlichting. Vloerlamp schaduw moet boven 1.8 meter boven de grond. Vloer lamp cover, eenvoudig en gul, decoratieve sterk vereisen. Trommel-achtige koepel is meer populair, vorm, licht lantaarn vorm wordt ook meer gebruikt. Vloer lampen, sommige mensen willen hun eigen covers, zoals het gebruik van film witte film en schilderij gemaakt van grote lampenkap, zeer interessant. De beugel van de staande lamp is gemaakt van metaal, vloer lampen roterende hout of materiaal via natuurlijke vorm. De vervaardiging of de keuze van de beugel en base, gepaard moet gaan met kap, niet kan hebben "kleine persoon draagt grote GLB" of "fijn lang Dai hoed" het gevoel van onbalans.

Wat is het doel van de vloerlamp?

1, lokale verlichting. Vloerlamp gebruikte voor lokale verlichting, niet te spreken van de volledigheid, terwijl de nadruk op het gemak van mobiel, voor het creëren van de sfeer van een hoek is zeer praktisch. Als de methode van de verlichting van vloerlamp is direct neerwaartse projectie, het is geschikt voor het lezen en zo verder, het kan de hele lichte verandering aanpassen als indirecte verlichting. Vloerlamp schaduw moet boven 1.8 meter boven de grond.

2, modieuze en beknopt. Vloer lamp cover, eenvoudig en gul, decoratieve sterk vereisen. Trommel-achtige koepel is meer populair, vorm, licht lantaarn vorm wordt ook meer gebruikt. Sommige mensen willen tot stand brengen van hun eigen covers, zoals het gebruik van film witte film en schilderij gemaakt van grote lampenkap, zeer interessant.

3. gemakkelijk om aan te passen. De beugel van de staande lamp is gemaakt van metaal, vloer lampen roterende hout of materiaal via natuurlijke vorm. De vervaardiging of de keuze van de beugel en base, moet overeenkomen met de kap goed, vloer lampen mag niet zo zijn "de kleine persoon draagt het grote GLB" of "De fijne hoge Dai hoed" de onevenwichtigheid zin