Huis > Nieuws > Inhoud

Veiligheid van kroonluchters

Jul 25, 2017


Kroonluchters zijn een prachtige huis interieur, als u van plan bent te gebruiken kroonluchters voor uw woninginrichting, een groot aantal kroonluchters ontwerp: elegant, stijlvol, trendy, unieke, stijlvolle, maar de aankoop van lampen en lantaarns niet alleen aandacht te besteden aan de esthetische, kroonluchter met het oog op de veiligheid van het interieur, we moeten ook het kopen van kwaliteitsproducten, veel mensen Volg de trend om te kiezen van kroonluchters, eigen hanglamp niet weet. Onder die specifiek zijn voor iedereen te delen hoe te kopen kroonluchters, overdekt kroonluchters.

Kroonluchters zijn een prachtige huis interieur, als u van plan bent te gebruiken kroonluchters voor uw woninginrichting, een groot aantal kroonluchters ontwerp: elegant, stijlvol, trendy, unieke, stijlvolle, kroonluchter maar de aankoop van lampen en lantaarns niet alleen aandacht te besteden aan zijn esthetische, met het oog op de veiligheid van het interieur, we moeten ook het kopen van kwaliteitsproducten, veel mensen Volg gewoon de trend om te kiezen van kroonluchters, kroonluchter eigen hanglamp weet niet. Onder die specifiek zijn voor iedereen te delen hoe te kopen kroonluchters, overdekt kroonluchters.

Hoe te kiezen voor mode kroonluchters:

1, kroonluchter verlichting factoren

De hanglamp wordt gebruikt in twee soorten één hoofd kroonluchters en lange kroonluchters. De voormalige wordt meer gebruikt in slaapkamers en restaurants; De kroonluchter heeft een witte lampenkap, de matte lamp is gemonteerd in de kap en de verstrooiing van licht is zacht. Anderzijds is de cover van de mond naar beneden, verlichting direct naar het binnenland, kroonluchter lip helder weergegeven. Anderzijds is de kap omhoog, licht aan het plafond, en vervolgens tot maken mensen voelen zacht en ontspannen weerspiegeld. Koop kroonluchters moeten je eerst de kroonluchter logo, zoals merk, model, nominale spanning, vermogen. Het nominaal vermogen is met name belangrijk, kroonluchter als de geselecteerde kroonluchter macht groter is dan de standaard, het kan leiden tot de shell, isolatie laag vervorming, enzovoort.

2. hoogte factor van kroonluchter

Opknoping hoogte, lampenkap, gloeilamp materiaal en vorm moeten worden zorgvuldig gekozen verpakkingseenheid ongemakkelijk schittering. Kroonluchters worden meestal geplaatst in de keuken, woonkamer, slaapkamer en ruime ruimte hebben op zijn plaats. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, kroonluchter deonderneming decoratie Hefei beveelt het gebruik van de optionele stijging, daling apparaat lampen, ter vergemakkelijking van de aanpassing en de selectie van hoogte. Bijvoorbeeld, kan de kunststof van de rijst witte hanglamp, de vorm van natuurlijke zonder snijwerk, willekeurige, schaduw van de spiraalvorm worden aangepast. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, kroonluchter in het algemeen vanaf het bureaublad ongeveer 55-60 centimeter, en facultatief dient te zijn op en neer het apparaat van de lamp, ter vergemakkelijking van de aanpassing en de selectie van hoogte.

Moderne minimalistische mode kroonluchters, exquise, zuiver en onberispelijk, zwak met een hint van sterke, transparante textuur, security kan volledig betrouwbaar, dat elke hanglamp mode heeft eigen eigenaar, voor het verlichten van uw leven, hoop om opgemerkt te worden, aangestoken, in volle bloei zijn charme, de meeste mensen niet willen versieren in Europese klassieke stijl, moderne stijl van kroonluchters zijn vaak meer populair. De markt heeft een modern gevoel van een groot aantal kroonluchters, voor de keuze van zeer grote, een aantal lijnen kan worden geselecteerd. Consumenten hebben de beste keuze voor het installeren van energiebesparende lamp lichtbron van de kroonluchter, kies geen om de laag van de beplating van kroonluchters, omdat de laag van de beplating van tijd lang makkelijk te vervagen. Selecteer alle metaal en glas en andere materialen binnen en buiten de dezelfde hanglamp.