Huis > Nieuws > Inhoud

Installatie hoogte kroonluchter

Sep 27, 2017

Kroonluchters zijn een prachtig interieur ontwerp, als u van plan bent om kroonluchters te gebruiken voor uw woninginrichting, een groot aantal kroonluchters ontwerp: elegant, stijlvol, trendy, uniek, stijlvol, maar de aankoop van lampen en lantaarns niet alleen om aandacht te besteden aan haar esthetiek, om de veiligheid van het interieur te garanderen, Chandelier moeten we ook kwaliteitsproducten kopen, veel mensen volgen gewoon de trend om de kroonluchter te kiezen, die zelf de kroonluchter niet begrijpt. Hieronder specifiek voor iedereen om te delen hoe kroonluchters, binnen kroonluchters te kopen.

Kroonluchter Kenmerken:

De kroonluchter is geschikt voor in de woonkamer. De meest voorkomende kroonluchters, vaak gebruikt in Europese kroonluchters, Chinese kroonluchters, kristallen kroonluchters, perkamenten kroonluchters, mode kroonluchters, kegelvormige lantaarn, puntige lantaarn, taille lantaarn, kroonluchter vijfvork bal hanglamp, magnolia lantaarn, zoals olijf kroonluchters. De hanglamp met enkele kop en de dubbele kroonluchter worden gebruikt in de slaapkamer, kroonluchter de voormalige wordt gebruikt in de woonkamer. De installatiehoogte van de kroonluchter mag niet minder dan 2,2 m van de grond zijn.

Hoe kroonluchters selecteren:

1, Kroonluchter verlichtingsfactoren

De kroonluchter wordt gebruikt in twee soorten kroonluchters met één hoofd en lange kroonluchters in de slaapkamer. De eerste wordt meer gebruikt in slaapkamers en restaurants; De kroonluchter heeft een witte lampenkap, de matte lamp is in de kap gemonteerd en de lichtverstrooiing is zacht. De andere is de cover van de mond naar beneden, Chandelier verlichting rechtstreeks naar het interieur, lijkt lip helder. De andere is de kap omhoog, licht naar het plafond, en vervolgens naar beneden gereflecteerd om mensen een zacht en ontspannen gevoel te geven. Koop kroonluchters moet eerst het Chandelier-logo controleren, zoals merk, model, nominale spanning, nominaal vermogen. Het nominale vermogen is bijzonder belangrijk, als het geselecteerde kroonluchtervermogen de norm overschrijdt, kan Kroonluchter leiden tot de schaal, vervorming van de isolatielaag en zo verder.

2. Hoogtefactor kroonluchter

Hanghoogte, lampenkap, gloeilampmateriaal en vorm moeten zorgvuldig worden gekozen om onaangename verblinding te voorkomen. Kroonluchters worden meestal geplaatst in de keuken, woonkamer, slaapkamer en hebben ruime ruimte op hun plaats. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, Chandelier de decoratiemaatschappij Hefei beveelt het gebruik van optionele lampen met opkomst- en neerzetapparatuur aan om het aanpassen en selecteren van de hoogte te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld, het plastic materiaal van de rijst witte hanglamp, de vorm van natuurlijk zonder snijwerk, willekeurig, schaduw van de spiraalvorm kan willekeurig worden aangepast. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, kroonluchter over het algemeen van de desktop ongeveer 55-60 centimeter, en moet optioneel op en neer het apparaat van de lamp zijn, om de aanpassing en selectie van de hoogte te vergemakkelijken.

Moderne minimalistische modekroonluchters, prachtig, puur vlekkeloos, zwak met een spoor van sterke, textuurdoorlaatbaarheid, veiligheid kan volledig betrouwbaar zijn, elke mode-hanglamp heeft een eigen eigenaar, om uw leven te verlichten, op te vallen, verlicht te zijn, volledig bloei zijn charme, de meeste mensen misschien niet willen versieren in Europese klassieke stijl, Modern-stijl kroonluchters zijn vaak meer populair. De markt heeft een moderne betekenis van een groot aantal kroonluchters, kroonluchter voor de keuze van zeer groot, een verscheidenheid aan lijnen kunnen worden geselecteerd. Consumenten hebben de beste keuze voor het installeren van energiebesparende lamp lichtbron van de kroonluchter, niet kiezen voor de bekledingslaag van kroonluchters hebben, want de beplating laag van de tijd is lang gemakkelijk te vervagen. Selecteer alle metalen en glazen en andere materialen binnen en buiten dezelfde hanglamp.