Huis > Nieuws > Inhoud

Vloerlamp onderhoud methode

Jun 15, 2017


Vloerlamp aankoop kennis

1, de detectie van licht: het grootste deel van het plafond is wit, we wit licht, en sommige eigenaren in de verkiezing als de lichten vindt hoe sommige van het plafond licht ziet er helderder en wat donkerder, sommige wit blauw Of paars, die is te wijten aan de verschillende lichte efficiëntie van de lichtbron, alsmede de kleur is temperatuur veroorzaakt door verschillende, en sommige kleine fabrikanten van lichtbron zeer laag licht efficiëntie, maar zodat klanten look helderder, zetten de kleurtemperatuur is hoog, dus ziet er helderder, in feite niet echt helder, slechts de illusie van het menselijk oog enige langetermijnvisie in deze omgeving zal worden steeds slechter. Als u hebt geïdentificeerd, dat wil zeggen, hebben geen andere licht, slechts een licht, en dan staan onder de lamp lezen, als het lijkt handschrift duidelijk, dat helder, blijkt dat het licht beter is, de efficiëntie van het licht, zo niet duidelijk, is slecht, een meer eenvoudige manier, dat is , Vloer lampen de palm van uw hand aan het licht naast de palm te zien de kleur, als rooskleurig, het toont de kleurtemperatuur is gewoon goed, kleur is ook goed, als het hart van het blauw of paars, die kleur temperatuur te hoog is.

2, zal in de aankoop van een vloer gemonteerde vloerlamp, te overwegen het toppunt van pokken en andere factoren, als het maximum te laag is, dat het licht kan alleen richten op de omgeving, mensen voelen zich ook fel licht te zacht maken. Op hetzelfde moment, het gebruik van de vloer gemonteerde vloerlamp, het huis plafond is het beste voor de witte of lichte, het plafond van het materiaal is het beste om een bepaalde reflecterende effect hebben.

3, als je koopt 'modellering type vloerlamp', deze lamp kan worden gezegd om te worden gebruikt voor verlichting, het is meer als een huis in de omgeving van een 'lichte 'snijwerk. Natuurlijk, kopen dit soort vloerlamp, vloer lampen te overwegen het en de algehele stijl van huis consistentie. Zoals een bloem dikke bloed steen klassieke klassieke verlichting en een yuppie stijl gestroomlijnd modern meubilair is Polen uit elkaar.

4, direct-type vloerlamp aandacht te besteden aan de aankoop, de schaduw onder de beste dan de onderkant van het oog, zodat het niet zal zijn als gevolg van de gloeilamp te maken de ogen ongemakkelijk voelen. Bovendien, is de binnenverlichting te groot om te verhogen van de belasting van de ogen, probeer te kiezen het dimmen vloerlamp. Wanneer gebruikt, omdat het directe licht soort van licht, is het het beste om te voorkomen dat de spiegel in de buurt van de positie van de lezing en glasproducten, vloer lampen om niet te veroorzaken hinder door reflectie.

Vloerlamp schoonmaken

1, als de lamp niet-metalen is, natte doek kan worden gebruikt om te voorkomen dat de accumulatie van de stof, waardoor het effect van de verlichting.

2, vocht is de sleutel tot verlichting onderhoud, vooral de badkamer, de lampen van de badkamer en keuken kachel koplichten, moeten worden geïnstalleerd van vocht-proof lamp dekking om te voorkomen dat vocht binnendringen, voorkom corrosie-schade of lekkage kortsluiting.

3, het huis is het beste niet om schoon water, zolang de doekjes droog kunnen worden afgeveegd met water, zo niet voorzichtig aan te raken het water om te proberen om te drogen, Vermijd de lichten onmiddellijk na het vegen met een natte doek.

Vloerlamp onderhoud

1, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden moeten voorzichtig zijn niet te veranderen van de structuur van de lamp, vloer lampen Vervang de lamp niet terloops delen, na het einde van de reinigings- en onderhoudswerkzaamheden, moet worden geïnstalleerd als de lamp, niet te missen, misplaatste verlichting onderdelen.

2, het gebruik van lampen zoveel mogelijk niet te frequent over te schakelen, omdat de verlichting in de frequente start van het moment, door de gloeidraad huidige groter is dan de normale stroom van de werken, waardoor de gloeidraad temperatuur steeg sterk versnelde sublimatie, waarmee haar leven zal aanzienlijk worden beperkt, het minimaliseren van de schakelaar van de lamp.