Huis > Nieuws > Inhoud

Staande lamp voor de hoek van de atmosfeer om een ​​zeer praktisch te maken

Oct 13, 2017


Staanlampen zijn zowel stijlvol als mooi en passen gemakkelijk bij elkaar. Dus de vloerlamp is geleidelijk een aanvulling op de verlichtingsfunctie geworden, maar ook een decoratie van de spelers. Naast de woning kan de vloerlamp buiten worden gebruikt, zie de verdieping waar het hotel het meest zou moeten zijn. We kijken nu naar welke kenmerken van het gebruik van staande lampen.

Staande lamp wat doelkarakteristieken

1, lokale verlichting. Staanlampen worden vaak gebruikt als lokale verlichting, spreken geen uitgebreide, en benadrukte het gemak van mobiel, voor de hoek van de atmosfeer om een ​​zeer praktisch te creëren. Vloerverlichting, vloerlampen als de projectie naar de directe weg naar beneden, geschikt voor lezen en andere activiteiten gericht moeten zijn op de geest, als indirecte verlichting, kunt u de algehele lichtveranderingen aanpassen. Staande lamp in de schaduw moet meer dan 1,8 meter van de grond zijn.

2, mode eenvoudig. Vloerlampafdekking, die eenvoudig en royaal, decoratief sterk vereist. Buiskap is populairder, lantaarnvormig, lantaarnvormig is ook meer gebruik. Staande lampen Sommige mensen maken graag hun eigen handen, zoals het gebruik van film en film gemaakt van grote lampenkap, erg interessant.

3, eenvoudig aan te passen. Staande lampen zijn meestal gemaakt van metaal, roterend hout of gemaakt van natuurlijk materiaal. Beugel en basis van de productie of keuze, vloerlampen moeten in de schaduw zijn met een goede, mogen geen "schurk met een hoed" of "dunne hoge hoed" -verhouding hebben van het gevoel van onbalans.

Vaklamp aankoopvaardigheden

1, de hoogte van het plafond. Wanneer u de bovengenoemde staande lamp koopt, overweeg dan de hoogte van het plafond, tot een 1,70 meter, 1,80 meter hoge staande lamp, bijvoorbeeld de plafondhoogte van 2,40 meter boven de beste, als het plafond te laag is, kan het licht alleen focussen op de lokale omgeving, zullen mensen het gevoel geven dat het licht te fel genoeg zacht is.

2, het niveau van schaduw. Het is belangrijk op te merken dat de onderste rand van de schaduw bij voorkeur lager is dan het oog, zodat het oog niet onaangenaam aanvoelt vanwege de belichting van de lamp. Bovendien, Vloerlampen is het binnenlichtcontrast te groot om de oogbelasting te verhogen, probeer het dimmen van de staande lamp te kiezen.

3, selecteer de vorm. Ga naar een of andere avant-garde winkel of thuiswinkel, zie "vloerlamp modelleren". Dit type staande lamp, kan worden gezegd dat het wordt gebruikt voor verlichting, het lijkt in het huis, meer als de omgeving in een "licht houtsnijwerk."

Staande lamp eenvoudig en stijlvol, en de plaats is slechts gedeeltelijk verlicht, mensen voelen meer zacht. Er is een gezegde, hartig, hoe fel ook, staande lampen of groene bladeren gebruiken om uiteen te zetten. Stijlvol meubilair, gekoppeld aan een eenvoudige vloerlamp, de hele stijl is verbeterd.

In de decoratie voor thuisverlichting is de vloerlamp het gemakkelijkst uit kleurschakels. Het kan niet alleen een klein deel van de hoofdverlichting bespelen, maar ook door de verschillende verlichting en andere binnenverlichting met de veranderende lichtomstandigheden. Staande lamp is over het algemeen geplaatst op de hoek van de bank, vloerlamp verlichting zacht, vloerlampen tv kijken 's nachts, het effect is zeer goed. Vloerlamp schaduw materiaalvariatie, consumenten kunnen kiezen op basis van hun eigen voorkeuren.