Huis > Nieuws > Inhoud

Kristallen kroonluchters hebben prachtige en nobele functies

Jul 25, 2017


In het huis decoratie heeft een hoge populariteit van kroonluchters, is uit een lange geschiedenis van de navigatie in Spanje, heeft een edelman en mooie uitstraling van de kristallen kroonluchter is zeer geprezen door consumenten. Het volgende is een kleine serie voor iedereen om de kristallen kroonluchter!

1 Crystal kroonluchter Inleiding

Kristallen kroonluchters zijn gemaakt van kunstmatige kristallen kroonluchters, met prachtige, nobele kenmerken. Algemene modellen uniek, Crystal Chandelier heeft de zeer hoge esthetische waarde. Crystal is een symbool van zuiverheid en adel, crystal verlichting vertegenwoordigt ook het licht en de hoop.

2 kristallen kroonluchter selectie Tips

Ten eerste: Veiligheid eerst, u koopt kristallen lamp om te zien als u dit gewicht kan weerstaan.

Ten tweede: De totale collocatie, verlichting, kleur, vorm, stijl, Crystal Chandelier moet worden ingericht met interieur meubilair en de stijl van matching, ECHO. In plaats van de slagroom op de taart is de verlichting van de opzichtige overbodig. Bij de keuze van kleur lampen, Crystal Chandelier naast de Toon van het interieur met de kleur, natuurlijk, kan ook worden gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. De grootte, type en aantal lichten moet in harmonie met de grootte van de kamer, totale oppervlakte binnen hoogte, enzovoort.

2 kristallen kroonluchter onderhoud en reiniging

Ten eerste, de bouw van de workbench: als er geen hydraulische automatische lift ladder, vervolgens om te bouwen van een eenvoudige, veilige kunnen aangetaste werkplatform, Crystal Chandelier perronhoogte aan de persoon te komen, de unieke vormgeving van de kristallen kroonluchter, de meester het hoogste punt van de lamp kan aanraken.

Tweede, de kristal kralen van afvegen: wanneer afvegen kralen, moet een zachte doek gekleurd met wasmiddel fijne verdunde water, voorzichtig in de achterkant van het kristal kralen op de dezelfde tijd wisser (wissen wanneer de Parel niet knijpen kan om neer te trekken, om niet te breken kraal tekenreeks).

Ten derde, houden het licht lichaam evenwicht: als u verwijderen van alle de kralen wilt van reiniging, Crystal Chandelier grootschalige lampen moeten aandacht besteden aan het evenwicht van het licht wanneer de parel gebroken is, doen niet ontmantelen ene kant en vervolgens de andere kant van het lichaam van de licht-tilt , wat resulteert in licht lichaam of buitenste frame vervorming;

Vier, veeg beugel accessoires: In het afvegen beugel, accessoires, zachte doek doen niet onderdompelen in water, met name niet kan worden gekleurd met alcohol water, zo wordt vermeden uitroeien van de beschermende film buiten de plating-laag, van invloed zijn op het oppervlak van het licht.

Vijf, aandacht besteden aan veiligheid operatie: veeg de lamp rek, afgesneden van de voeding, de gloeilamp moet worden verwijderd en vervolgens omhoog, de lamp in de juiste gemonteerd, Crystal Chandelier te los zal hebben slechte contact; te strak kunnen schroef de lamp.

Zes, tijdige vervanging van accessoires: gevonden kralen van verbinding gesp roest verkleuring, een mooi, makkelijk te kraken, de beste manier om uit te wisselen;

Eigenschappen van kristallen kroonluchters

1. kristallen kroonluchter stroomverbruik is laag, op dit moment veel gezinnen zijn het gebruik van led kristallen kroonluchters, een aanzienlijke besparing op elektriciteit, dan gloeilampen te slaan $number elektriciteit. Kristallen kroonluchter kristallen kroonluchters zijn villa's of een onschatbare rol heeft in de woningen van de eerste keuze van verlichting, vooral in het opslaan van elektriciteit.

2. high-Power LED als lichtbron, RGP voeding (LED station vermogen), met drie soorten licht wielen te blijven samenwerken na de lichte.

3. led levensduur van 50000 uur duren, volgens een jaar heeft 365 dagen van berekening, dag en nacht open, enzovoort, op annuleerteken tevens voeren 5,7 jaar, als volgens 365 dagen per jaar, en 5 uur per dag van lichte, Crystal Chandelier vervolgens wordt berekend naar beneden er ook te besteden 27 jaar, aanzienlijke besparingen.

4. veilig, bedrijfstemperatuur is zeer laag (onder leiding van bedrijfstemperatuur hieronder 62 ℃). In tegenstelling tot de gloeilampen die we over voor een tijdje gesproken hebben, het is warm en het voelt alsof het gaat ontploffen.

5. energiebesparing en milieu bescherming, geen schadelijke stoffen, geen ultraviolette en infrarode straling, volgens wetenschappelijke experimenten vele malen, die een LED kristallen kroonluchter, zal geen schade aan het menselijke lichaam, zo lang als de lamp is geïnstalleerd Nou na een lange tijd, zal er geen kwaad in het leven, zoals welke straling of andere schade.

6. voor de vervanging van gloeilampen en spaarlampen, Crystal Chandelier elke 1000 uren van licht verval 3% - 5%, zeggen we de gloeilamp en energiebesparende lampen van de evolutie van het nieuwe type van licht, voor de bovenstaande twee voordelen van de lamp, meer geavanceerd dan ze een heleboel High-tech producten zijn.

7. milieubescherming, geen schadelijke stoffen, geen ultraviolette en infrarode straling, in feite, hebben we deze functie al gezegd, dat wil zeggen, er is geen kwaad. Voor de mensen die we nu, geen straling is het beste, vanwege de voortdurende modernisering en ontwikkeling van elektronische producten, overal waar stralingsbronnen hebben, het gevoel dat we in een straling overal in de ruimte leven.

8. kristallen kroonluchters door de crystal materialen en aluminiumlegering voor high-power LED.

9. product ingangsspanning voor 86-264 v, het gebruik van RGB LED power supply, de voeding is onze normale lichtnet kunnen worden, zal niet worden aangetast door de kristallen kroonluchter, in het licht en de lichten uit te schakelen wanneer u het momentane voltage van 264 v of zo ontvangen kunt , de spanning van de algemene huishoudelijke apparaten zijn gebrand. En we zijn over deze led kristallen kroonluchter is niets.

$number。 In het algemeen gebruikt voor decoratieve landscaping verlichting en landscaping projecten, grote pleinen of winkelcentra en andere plaatsen, kan dit grote gebied een heleboel kosten besparen en helderheid is zeer helder, home, winkelcentra, hotels, pensions, vrije tijd, Entertainment, enzovoort, Crystal Chandelier deze plaatsen worden vaak gebruikt, omdat nu de kristallen kroonluchters worden gebruikt in de civiele, home kamer kan worden gebruikt.