Huis > Nieuws > Inhoud

Kristallen kroonluchters hebben een hoge esthetische waarde

Oct 13, 2017

Mooie dingen hebben meestal veel mensen waarderen, dezelfde huisdecoratie. We willen allemaal de Verenigde Staten en de Verenigde Staten verkleden, de stemming zal bijzonder aangenaam zijn. Kristallen lampen kunnen worden gezegd dat de mooiste lampen. Wanneer de kristallen kroonluchter schijnt, is ook de hele stijl van het huis verbeterd. Kristallen kroonluchter We zijn hier vandaag om enkele van de voordelen van kennis van kristallen kroonluchters te begrijpen.

Kristallen kroonluchter met modern fashion design concept, behoudt de originele Chinese stijl, waardoor het een nieuwe Chinese stijl is. Dit is een combinatie van traditie en moderniteit, is de traditionele erfenis, Crystal kroonluchter het is de traditionele ontwikkeling, kan worden begrepen als door de tijd en ruimte van de thuiscultuur. Deze stijl van kristallen lamp toont de rebelse psychologie van het modernisme, is een post-moderne stijl van het logo, begunstigd door jonge consumenten.

De voordelen van kristallen kroonluchters

1, om tegemoet te komen aan de verschillende consumentenvraag naar meubels van verschillende persoonlijkheid. In het traditionele marketingmodel is de meubelindustrie vaak gebaseerd op een eenvoudig marktonderzoek, en volgt het de trend van meubilair voor meubelontwikkeling en productie. Maar dit door het meubilair geproduceerde model voldoet niet precies aan de vereisten, dat wil zeggen dat stijl niet aan persoonlijke voorkeuren kan voldoen. Aangepaste marketing verdeelt de markt in individuen, Crystal Chandelier ontwerpt meubels op basis van individuele vereisten en consumenten zijn een van de ontwerpers van meubels. Kan zijn gebaseerd op persoonlijke voorkeuren om een ​​aantal specifieke vereisten te stellen, zoals kleurafstemming, gepersonaliseerde specificaties, enzovoort.

2, om voorraadachterstand te verminderen. In het traditionele marketingmodel meubelbedrijven om de winst te maximaliseren, door grootschalige productie om productkosten te verlagen, Crystal Chandelier zodra de markt een lichte verrassing leed, deze grootschalige productie van meubels als gevolg van de onvermijdelijke leiden tot vertraging of achterstand, resulterend in verspilling van middelen. Aangepaste marketing is gebaseerd op consumentenorders, bijna geen inventaris, Crystal Chandelier om de cashflow te versnellen.

3, verminderen marketingkosten. In het traditionele marketingmodel, het meubelbedrijf om de markt te bezetten, vaak via advertenties, winkels bouwen om de verkoop te bevorderen, etc. om de verkoop te stimuleren, en dus hogere kosten. Aangepaste marketing zolang de meubelkwaliteit en betrouwbare, redelijke prijs, meubels met succes kunnen worden uitverkocht. In de aangepaste marketing fabrikanten rechtstreeks aan consumenten om de verkoop link te verminderen, Crystal Chandelier, maar ook de verschillende open te verminderen

Een kroonluchter gemaakt van kunstmatige kristallen, met een prachtig en nobel karakter. Over het algemeen unieke vorm, een hoge esthetische waarde. Kristal is een symbool van zuiverheid en nobele, kristallen verlichting vertegenwoordigt ook het licht en de hoop.

Kristallen kroonluchter effect

Woonkamer naast een groot plafond en gewone verlichting, kunt u ook een kleine kristallen kroonluchter toevoegen als een geconditioneerde sfeer, zelfs thuis, Crystal Chandelier kunt u ook genieten van de smaak van het romantische hotel. Niet dezelfde vorm kan ook een ander effect hebben, het effect van dit effect hangt ervan af, we kiezen de kristallen kroonluchterstijl hoe. Als u overdag het effect van decoratie wilt hebben, dan is Crystal Chandelier het beste om enkele van de mooiere, prachtige kleuren te gebruiken die uw omgeving voller kunnen maken. Kristallen kroonluchter lamp lichtbreking in het huis van de zon, besprenkeld op de vloer, een plekje. Dus die nacht met fantastische warmte, de nacht is de dag, de dag is ook de nacht. Deze kleine kristallen kroonluchters, zelf is een prachtig landschap.

In feite zijn veel dingen niet vanwege hun eigen waarde en waardevol, zoals thuis, thuis, in feite, waar thuis kan zijn, maar er is geen thuisgevoel, omdat we het huis als hun eigen hart van de haven plaatsen, hun eigen Geef thuiswaarde, dus het huis wordt waardevol. Alle dingen zijn hetzelfde, of het nu gaat om kristallen kroonluchters of om je voorouderlijke jade-armband. In de ogen van anderen lijkt het gewoon heel gewoon, maar in jouw ogen is dat niet hetzelfde. Dus een warm huis, gezien hun gevoelens, immers, zijn warm. In de buitenstaander lijkt eenvoudig, zelfs eenvoudig, Crystal kroonluchter, maar zolang hun eigen beslissing om geluk te houden.

Kristallen kroonluchters kunnen veel mensen dromen van dingen. Het is een van de grootste functies is mooi en genereus. Maar de prijs is relatief duurder, niet iedereen kan het betalen. De selectie van kristallen kroonluchters moet worden aangepast aan de plaatselijke omstandigheden. Als het huis relatief klein is, kies dan geen grote kristallen kroonluchter. Dit zal een afleidend effect hebben. We moeten het onthouden.