Huis > Nieuws > Inhoud

Kristallen kroonluchters hebben een hoge esthetische waarde

Oct 24, 2017

Kristallen kroonluchters met behulp van moderne mode-ontwerp concept, behield de oorspronkelijke Chinese stijl, waardoor het een nieuwe Chinese stijl. Dit is een combinatie van traditioneel en modern, is om de traditie te erven, maar ook om de ontwikkeling van de traditionele, kan worden opgevat als een thuiscultuur door tijd en ruimte. Kristallen kroonluchter Deze stijl van kristallen lamp toont de pure rationaliteit van de moderne mentaliteit van de rebelse, is het symbool van postmoderne stijl, begunstigd door jonge consumenten.

Prestatiekenmerken van kristallen kroonluchters

Kristallen kroonluchter is een door de mens gemaakt kristal gemaakt van kroonluchters, met prachtige, nobele kenmerken. Algemene modellering Uniek, heeft de zeer hoge esthetische waarde. In de moderne meubels decoratie in de kristallen kroonluchters in de vorm van de honderd veranderingen, Crystal kroonluchter vakmanschap en prachtige glans door mensen meer en meer pro-blik.

De schoonheid van Crystal ligt in het prachtige licht van de diamant-achtige, met de lampen gemaakt van kristal in aanvulling op andere materialen kan niet overeenkomen met de doorschijnende glans, maar ook in de kristallen lamp is begiftigd met de aard van de nobele elegantie van de inherent temperament en een prachtig en genereus intuïtief gevoel.

Moderne verlichting van het huis Kristal verlichting verscheidenheid, de meest bekende wanneer een kristallen kroonluchter. Sinds de geboorte van de kristallen kroonluchter is het een verscheidenheid aan eersteklas hotels, privéclubs, kerken, winkelcentra, een auditorium van Crystal Chandelier en zelfs het gastenverblijf van de familie geworden. Kristallen lamp Prachtige pracht en praal benijdenswaardige, kristallen lamp elegante houding Laat een persoon zich verwonderen, met kristallen lampverlichting, is een symbool geworden van identiteit en status.

Kristallen kroonluchters met een prachtige uitstraling, die lijken op een diamantpersende glans, mensen doen onwillekeurig denken aan de verre mythe van de wereld, de godin van wijsheid Athena en 12 paleisheiligen die charmante en krachtige heilige kleding zijn. Crystal Lighting is als de legendarische godin van schoonheid, Crystal Chandelier met het licht van haar wijsheid voor menselijke verlichting, verlicht onze gelukkige levensweg.

De voordelen van kristallen kroonluchters

1, kan voldoen aan verschillende verschillende vraag van de consument aan het meubilair. In het traditionele marketingmodel zijn meubelbedrijven vaak gebaseerd op eenvoudig marktonderzoek, volgens de huidige trend van ontwikkeling en productie van meubelmeubilair. Maar deze productiewijze van meubels is niet in overeenstemming met de vereisten, dat wil zeggen dat de stijl niet aan individuele voorkeuren kan voldoen. Kristallen kroonluchter En de aangepaste marketing zal de markt onderverdelen naar individuele, volgens individueel verzoek designmeubilair, de consument is een van meubelontwerpers. Volgens persoonlijke hobby's om een ​​aantal specifieke eisen te stellen, zoals kleurafstemming, gepersonaliseerde specificaties, enzovoort.

2. Voorraadachterstand verkleinen. In de traditionele marketingmodus meubelbedrijven om de winst te maximaliseren, door middel van grootschalige productie om de kosten van producten te verlagen, heeft de grootschalige productie van meubels door de gelijkenis onvermijdelijk geleid tot onverkoopbare of achterstand zodra de markt een beetje onvoorzien was. , wat resulteert in verspilling van middelen. en aangepaste marketing is gebaseerd op de productie van consumentenbestellingen, Crystal Chandelier, er is weinig voorraad, versnelt de kapitaalomzet.

3. Verminder de marketingkosten. In het traditionele marketingmodel, meubels bedrijven om de markt te bezetten, vaak door middel van reclame, bouwmarkten en andere manieren om de verkoop te bevorderen, en dus hogere kosten. en de aangepaste marketing zolang de meubelkwaliteit betrouwbaar is, de prijs redelijk is, het meubilair soepel kan verkopen. In de aangepaste marketing worden fabrikanten rechtstreeks geconfronteerd met consumenten om de verkooplinks te verminderen, maar ook om verschillende uitgaven te verminderen.

Kristallen kroonluchters zijn misschien iets waar veel mensen van dromen. Een van de grootste functies is schoonheid en vrijgevigheid. Maar de prijs is relatief duur, niet iedereen kan het betalen. De selectie van kristallen kroonluchters moet worden afgestemd op de plaatselijke omstandigheden. Kristallen kroonluchter Als het huis relatief klein is, moet u niet kiezen voor een grote kristallen kroonluchter. Dit zal een afleidend effect hebben. Je moet onthouden.