Huis > Nieuws > Inhoud

Kristallen Kroonluchters zijn gehouden van moderne jonge mensen

Jun 02, 2017


Kristal kroonluchter is het creëren van elegante Oufeng bruiloft essentiële rekwisieten. Naast de traditionele elegantie van modellering, veel aan bloemen, groene bladeren of DIY-ontwerp om een moderne creatieve kroonluchter te creëren, maar ook de vindingrijkheid van de schitterende stijl. Als u een sprookje in Europa maakt, is uw doel, Crystal Chandelier mis het volgende mooie kroonluchtersontwerp niet!

Kristal kroonluchter optionele punten

Kristal kroonluchter intelligente humanisering

Dit ontwerp, net zoals de slimme huishaak, en nu het bevorderen van slimme thuisleven, moderne verlichting voor het ontwerpen van intelligente humanisatie die een grote trend is, alleen het Europese kroonluchtersontwerp, intelligente humanisering kan meer jongeren zijn. Welkom, betere verkoop, Kristallen Kroonluchter de toekomst van verschillende levensredenen zal intelligent en humaan zijn, dat is een moderne levensmiddelenapparatuur een ontwikkelingsrichting.

Kristal kroonluchter mode

Elke moderne Europese kroonluchter, niet alleen van het design van de vorm en de accessoires, laat allemaal een stijlvolle sfeer zien. Dit ontwerp heeft het moderne leven van de meest modieuze ideeën die in zijn ontwerpfilosofie zijn opgenomen. Crystal Chandelier vooral modern Eenvoudige stijl van Europese kristallen kroonluchters zijn de meest populaire jongeren houden van, dus de verlichtingsmarkt, Crystal Chandelier de meeste lampen verkocht in moderne eenvoudige stijl

Kristal kroonluchter lichtbron hoge prestaties

Dit is ook in lijn met het concept van groen energiebesparing, moderne stijl van de Europese kroonluchter. Er is een belangrijkere kenmerk is de effectiviteit van de lichtbron, vooral het gebruik van licht als een lichtbron is meer energie dan de vorige verlichting, kracht, bij het gebruik van lichtbron op gloeilamp gebaseerde, licht helderheid is niet bereikt en ook erg duur. En nu alles als lichtbron, Crystal Chandelier, niet alleen om de vereisten van het licht te verbeteren, maar ook meer energie-efficiënt, lang leven, is de efficiëntie meerdere malen de gloeilamp.

Kristal kroonluchterstijl is zo lang, omdat het een redelijke, symmetrische verhouding onderstreept.