Huis > Nieuws > Inhoud

Crystal kroonluchter mooi

Aug 04, 2017

Kristallen kroonluchter is een kroonluchter gemaakt van kunstmatige kristal, met prachtige, elegante functies. Unieke vorm, mode, hebben een hoge esthetische waarde. Crystal is een symbool van pure en nobele, crystal klokkenspel verlichting ook vertegenwoordigt het licht en de hoop.

Woonkamer naast een grote plafond en gewone verlichting, u kunt ook toevoegen sommige kleine kristallen kroonluchter als een geconditioneerde atmosfeer, zelfs thuis, Crystal Chandelier kunt u ook genieten van de smaak van het romantische hotel. Niet dezelfde vorm kan ook een ander effect hebben, hangt af van het effect van dit effect, hoe kiezen we de kristallen kroonluchter stijl. Als u wilt dat het effect van het verfraaien van het huis tijdens de dag, is het beter om het gebruik van sommige van de mooiere, prachtige kleuren kunnen maken uw omringende meer vol vitaliteit. Kristallen kroonluchter kristal kroonluchter lamp Lichtbreking in het huis van de zon, besprenkeld op de verdieping, een plek. Dus die nacht met fantastische warmte, de nacht de dag is, is de dag ook de overnachting. Deze kleine kristallen kroonluchters, zelf is een prachtig landschap.

Moderne Chinese kristallen kroonluchter met moderne mode design concept, behoudt de originele Chinese stijl, waardoor het een nieuwe Chinese stijl. Dit is een combinatie van traditie en moderniteit, Crystal Chandelier is de traditionele erfenis, maar ook op de traditionele ontwikkelingshulp, kan worden opgevat als door de tijd en de ruimte van de eigen cultuur. Stijl van kristallen kroonluchter toont de opstandige psychologie van het modernisme, is dit een postmoderne stijl van het logo, begunstigd door jonge consumenten.

Eenvoudige Europese kristallen kroonluchter combineert Europese klassieke en moderne eenvoudige water stijl, is een nieuw Europees moderne licht. De ontwerpstijl behoudt ook het origineel klassiek, Crystal Chandelier maar ook zonder verlies van de elementen van de mode, moderne eenvoudige en heldere functies.

De voordelen van kristallen kroonluchters

1, om te voldoen aan de verschillende verbruikersvraag voor meubelen van verschillende persoonlijkheid. In de traditionele marketing model, de meubels business is vaak gebaseerd op een eenvoudige marktonderzoek, volgen de trend van meubilair voor meubilair ontwikkeling en productie. Echter dit model geproduceerd door de meubels niet inch voldoet niet aan de vereisten, dat wil zeggen stijl niet kan voldoen aan persoonlijke voorkeuren. Crystal Chandelier de aangepaste marketing zal worden onderverdeeld in de persoonlijke markt, volgens individuele eisen designmeubilair, consumenten zijn één van de ontwerpers van meubilair. Kan worden gebaseerd op persoonlijke voorkeuren om sommige specifieke eisen, zoals kleuraanpassing, gepersonaliseerde specificaties, enzovoort.

2, om de achterstand van de inventaris. In de traditionele marketing model meubilair ondernemingen om te maximaliseren van het streven naar winst, door middel van grootschalige productie om productkosten te verlagen, zodra de markt een kleine verrassing, deze grootschalige productie van meubilair als gevolg van geleden de onvermijdelijk leiden tot trage verkoop of achterstand, Crystal Chandelier leidt tot verspilling van middelen. Aangepaste marketing is gebaseerd op de consument bestellingen, bijna geen inventaris, om de cashflow te versnellen.

3, Verlaag marketingkosten. In de traditionele marketing model bouwen de meubels business om te bezetten de markt, vaak door middel van reclame, winkels ter bevordering van zakelijke, etc. naar station verkoop en dus hogere kosten. Aangepaste marketing, zolang de kwaliteit van de meubels en betrouwbare, redelijke prijs, Crystal Chandelier meubilair kan worden met succes uitverkocht. In de aangepaste marketing fabrikanten rechtstreeks aan de consument om de verkoop koppelen, maar ook het verminderen van de verschillende uitgaven.

Kristallen kroonluchters wellicht een heleboel mensen dromen van dingen. Het is een van de belangrijkste functies is mooi en royaal. Maar de prijs is relatief duurder, niet iedereen kan het zich veroorloven. Selectie van kristallen kroonluchters moet worden aangepast aan de plaatselijke omstandigheden. Als het huis relatief klein is, kies geen een groot kristal kroonluchter. Dit zal een storend effect hebben. We moeten niet vergeten.