Huis > Nieuws > Inhoud

Schoonmaak Crystal kroonluchter vaardigheden

Jul 13, 2017


Kristallen kroonluchter installeren

Ten eerste: wij een hulpmiddel voor het eerst bereid, moet boren van een boor, uitbreiding schroeven ten minste 4 bar is er een moersleutel een. Begon te installeren, de eerste kristallen kroonluchter op de achterkant van de balk omlaag, geconfronteerd met de achterkant van een paar gaten in de plaats die u installeren de hierboven om te zoeken naar manieren om af te drukken wilt,

Ten tweede: pick-up de impact van de boren in uw schilderij afgedrukt op de vier minstens 5 cm diep ogen, de schroef van de uitbreiding in, en gebruik vervolgens de moersleutel aan te scherpen, een goede schroef vast. Kristallen kroonluchter nu u kunt bevestigen de dorsale, de uitbreiding schroef deborstband terug zetten met een moer aangescherpt, en zet dan de hele kristallen kroonluchter naar de top te gaan met een moer

Ten derde: is te kijken naar de tekeningen langzaam opknoping kristal kralen. Wanneer je het kristal zijn gekoppeld, en allemaal gedaan.

De bovenstaande methode is gemakkelijk te begrijpen, zo gemakkelijk te beheersen, Crystal Chandelier dan ook naar het hart te beheersen

Reiniging van kristallen kroonluchter vaardigheden

1. kristal kralen van afvegen: mosterd, moet beschikken over een zachte doek gekleurd met wasmiddel verdunde water, zachtjes in de kristal kralen op de achterkant van de dezelfde tijd-wipe (vegen kan niet knijpen de kralen naar beneden, om niet te breken de kralen-tekenreeks).

2. de lamp lichaam om evenwicht te bewaren: als u verwijderen van de kralen alle de schone, grote lampen moet doen aandacht besteden aan de sloop van het licht wilt wanneer het licht beam evenwicht, Crystal Chandelier niet de andere kant van de andere kant van het lichaam van de licht ten gevolge van tilt, ontmantelen resulterend in licht of buiten vak vervorming; moet ongeveer met de sloop.

3. Veeg de beugel accessoires: in de wipe-beugel, accessoires, zachte doek raak niet aan het water, vooral niet kunt onderdompelen alcohol water, om niet te wissen van de beschermende film buiten de plating-laag, waardoor het effect van de vuurtoren oppervlak glanzend.

4. Opmerking veiligheid: veeg de vuurtoren, afgesneden van de macht; lamp moet ook worden geveegd schoon en vervolgens geladen omhoog; lamp in het moment te matigen, Crystal Chandelier te los zal produceren slechte contact; te strak mogelijk slechte lampen, kroonluchters geven volledige spelen om het effect ervan, de beste keuze voor gewone transparant gloeilampen, en niet mat of gekleurde bollen.

5. tijdige vervanging van accessoires: vond dat de parel van de verbinding gesp roest kleur, een mooie, twee eenvoudig te kraken, de beste manier om uit te wisselen; gevonden ontbrekende kralen, Crystal Chandelier moet tijdig vulling.

Tips:

1. het lamphuis niet draaien: reinigen van de lamp, het lamphuis, teneinde de losse tanden, Crystal Chandelier, wat resulteert in onveilige ongevallen niet draaien.

2. Controleer de verbinding delen: ook moeten de vaste verbinding van het lamphuis controleren en vond dat de schroef los om te strak worden aangescherpt, er zijn gevaarlijke tanden met een danser onmiddellijk te vervangen om veiligheid te garanderen.