Huis > Nieuws > Inhoud

Kroonluchters hebben een gevoel voor moderniteit

Oct 24, 2017


Kroonluchters zijn een prachtig interieur ontwerp, als u van plan bent om kroonluchters te gebruiken voor uw woninginrichting, een groot aantal kroonluchters ontwerp: elegant, stijlvol, trendy, uniek, stijlvol, maar de aankoop van lampen en lantaarns niet alleen om aandacht te besteden aan haar esthetiek, om de veiligheid van het interieur te garanderen, Chandelier moeten we ook kwaliteitsproducten kopen, veel mensen volgen gewoon de trend om de kroonluchter te kiezen, die zelf de kroonluchter niet begrijpt. Hieronder specifiek voor iedereen om te delen hoe kroonluchters, binnen kroonluchters te kopen.

De meest voorkomende kroonluchters, vaak gebruikt in Europese kroonluchters, Chinese kroonluchters, kristallen kroonluchters, perkamenten kroonluchters, modekroonluchters, kegelvormige lantaarn, puntige lantaarn, met de taille bedekte lantaarn, vijfkogelvormige kroonluchters, magnolia-lantaarn, kroonluchter met olijfkroonluchters en spoedig.

Het gebruik van kroonluchters moet ervoor zorgen dat de bovenste ruimte een bepaalde helderheid heeft om het helderheidsverschil tussen de bovenste en onderste ruimte te verkleinen, anders zal de kamer er grimmig uitzien. De grootte van de kroonluchter en het aantal lampkappen zijn gerelateerd aan de grootte van de kamer. , kroonluchters in het algemeen van het plafond van 500 ~ 1000 mm, lichtbron midden van het plafond 750 mm geschikt, kan ook worden gebaseerd op specifieke behoeften of hoog of laag. Als de hoogte van de laag lager is dan 2. 6m van de slaapkamer mag geen prachtige lange kroonluchters gebruiken, Chandelier anders zal het een zwaar, drukkende gevoel geven, alsof de ruimte overvol is geworden.

Hoe mode kroonluchters te kiezen:

1, Kroonluchter verlichtingsfactoren

De kroonluchter wordt gebruikt in twee soorten kroonluchters met één hoofd en lange kroonluchters in de slaapkamer. De eerste wordt meer gebruikt in slaapkamers en restaurants; De kroonluchter heeft een witte lampenkap, de matte lamp is in de kap gemonteerd en de lichtverstrooiing is zacht. De andere is de cover van de mond naar beneden, Chandelier verlichting rechtstreeks naar het interieur, lijkt lip helder. De andere is de kap omhoog, licht naar het plafond, en vervolgens naar beneden gereflecteerd om mensen een zacht en ontspannen gevoel te geven. Koop kroonluchters moet eerst het Chandelier-logo controleren, zoals merk, model, nominale spanning, nominaal vermogen. Het nominale vermogen is bijzonder belangrijk, als het geselecteerde kroonluchtervermogen de norm overschrijdt, kan Kroonluchter leiden tot de schaal, vervorming van de isolatielaag en zo verder.

2. Hoogtefactor kroonluchter

Hanghoogte, lampenkap, gloeilampmateriaal en vorm moeten zorgvuldig worden gekozen om onaangename verblinding te voorkomen. Kroonluchters worden meestal geplaatst in de keuken, woonkamer, slaapkamer en hebben ruime ruimte op hun plaats. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, de Hefei-decoratieservice beveelt het gebruik van optionele lampen voor hooglichten aan, om het aanpassen en selecteren van de hoogte te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld, Chandelier het plastic materiaal van de rijst witte hanglamp, de vorm van natuurlijke zonder carving, willekeurig, schaduw van de spiraalvorm willekeurig kan worden aangepast. De hoogte van de kroonluchter moet geschikt zijn, over het algemeen van de desktop ongeveer 55-60 centimeter, en moet optioneel op en neer het apparaat van de lamp zijn, om de aanpassing en selectie van de hoogte te vergemakkelijken.

Moderne kroonluchters, prachtig, puur perfect, kroonluchter zwak met een spoor van sterke, textuurdoorlaatbaarheid, veiligheid kan volledig betrouwbaar zijn, elke mode-hanglamp heeft zijn eigen eigenaar, om uw leven te verlichten, om opgemerkt te worden, verlicht te worden, in volle bloei zijn charme, de meeste mensen misschien niet willen versieren in de Europese klassieke stijl, Modern-stijl kroonluchters zijn vaak meer populair. De markt heeft een moderne betekenis van een groot aantal kroonluchters, kroonluchter voor de keuze van zeer groot, een verscheidenheid aan lijnen kunnen worden geselecteerd. Consumenten hebben de beste keuze voor het installeren van energiebesparende lamp lichtbron van de kroonluchter, niet kiezen voor de bekledingslaag van kroonluchters hebben, want de beplating laag van de tijd is lang gemakkelijk te vervagen. Selecteer alle metalen en glazen en andere materialen binnen en buiten dezelfde hanglamp.