Huis > Nieuws > Inhoud

Installatiemethode Kroonluchter

Jun 15, 2017

Wanneer de kroonluchter op het bovenste oppervlak van het beton is gemonteerd, kunnen de ingebedde delen, de bouten en de bouten worden bevestigd. Installatie van het visuele lichtthema en het gewicht om de grootte van de gebruikte uitbreidingsbouten te bepalen, maar het minimum mag niet minder zijn dan M6 (mm), de lange kroonluchter mag niet minder zijn dan M8 (mm), het minimale aantal bouten 2. Vervolgens leggen we kort uit hoe u kroonluchters installeert.

Gereedschap, voorbereiding van grondstoffen

◆ Ondersteunende onderdelen: hout (verschillende specificaties van het water, hout, waterplank), aluminium (plaat, profiel), staal (staal, platte staal, staal).

◆ decoratieve componenten: plastic, plexiglasplaat, glas voor de septum, kroonluchter exterieur decoratie fineer en koellichaam, koper.

◆ andere accessoires: schroeven, nagels, klinknagels, afgewerkte lampen, lijmen, enzovoort.

◆ bouwgereedschap: tang, schroevendraaier, hamer, elektrische kringszaag, hamer, hand, liniaal enzovoort.

Bedrijfsmethode

◆ Ten eerste moet in de structurele laag van ingebedde ijzeren of houten bakstenen nauwkeurig zijn, Kroonluchter en er moet voldoende ruimte zijn voor aanpassing.

◆ Vervolgens, in de ijzeren en houten tegels op de overgangspoorten, om de reden voor de fout aan te passen.

◆ Ten tweede, de boei, slinger en de overgangskonnector om te verbinden.

◆ Sluit de boeien, slangen en balken eindelijk aan.

Kroonluchter installatie om de stabiliteit van de haak vast te stellen, Kroonluchter het is vooraf in het prefab of in de plank raad nodig om een ijzeren haak, haak te dragen om meer dan 6 keer het gewicht van de kroonluchters te kunnen dragen.

Als het aanleggen van de haken in het bouwproces te klein of niet sterk is, kan het leiden tot een kroonluchter van het evenement, de andere om te voorkomen dat de ijzeren haak erodeer, maar ook een goede vochtbereiding doen.

Installatie van de kroonluchter Als er geen ingebedde haak is, kunt u Chandelier de expansieschroef of de methode gebruiken om goud te planten om de kroonluchter te installeren. Raadpleeg voor het installeren de ontwerpeenheid om de installatie van kroonluchter te waarborgen.

Conclusie: Om de veiligheid van het gebruik van kroonluchters te waarborgen, moet u eerst ingebedde haken, bouten, schroeven, expansiebouten, nylonplug of plastic stekker vastleggen wanneer deze in de metselwerkstructuur worden geïnstalleerd, zoals kroonluchters en andere verlichtingsapparatuur. , Houten wiggen, consumenten in de installatie van de kroonluchter moeten in acht worden genomen.