Moderne Decoratieve Interieurs Grote Empire Kroonluchter Verlichting Met Eetkamer

Modern decoratief interieur Groot empire kroonluchter verlichting met eetkamer Specificatie van kroonluchter Foto's van kroonluchter FAQ Klantenservice Antwoorden op regelmatige vragen van de klant 1.Kan ik de Prijzen onderhandelen? --------------------------------------- Ja, we kunnen kortingen overwegen voor ...

Productdetails

Moderne decoratieve interieurs grote empire kroonluchter verlichting met eetkamer

Specificatie van kroonluchter

Type

Modern en Europees

Merk

Rebecca Lighting

Verlichtingsbron

E27

Grootte

D600 * H370mm

MOQ

5PCS

Af hebben

Spiegel

Materiaal

Roestvrij staal

Gebruik

Slaapkamer, Hotel, Eetkamer, Lobby

Bron gebied

Guangdong, China

Foto's van kroonluchter

文字 介绍 403.png

文字 介绍 405.png

文字 介绍 408.png

FAQ

Klantenservice Antwoorden op regelmatige vragen van klanten
1.Kan ik de prijzen onderhandelen?
---------------------------------------
Ja, wij kunnen kortingen overwegen voor meerdere containerbelasting van gemengde goederen of bulkbestellingen van individuele producten.

2. Hoe lang duurt het om mijn bestelling uit te voeren?
-------------------------------------------------- --------
Dit hangt af van de omvang en de complexiteit van de bestelling. Laat het ons alstublieft de hoeveelheid en codes van de artikelen weten, zodat we een productieschema kunnen adviseren.

3. Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?

------------------------------------------------
Dit hangt af van de grootte van uw zending en de wijze van verzenden. Als u vragen heeft over verzendkosten, hopen we dat u de gedetailleerde informatie, zoals de codes en kwantiteit, uw gunstige wijze van verzending, (per vliegtuig of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven, laat weten. Wij zullen u dankbaar zijn als u ons enkele minuten kan sparen om ons te helpen, aangezien het ons in staat stelt de kosten te evalueren op basis van de verstrekte informatie.

4.Waarom vermeld u uw prijzen niet op uw website?
-------------------------------------------------- --------------------
Wij zijn een zakelijk bedrijf en verkopen zelden aan de eindverbruikers. Gezien de belangen en privacy van onze klanten, vermelden we onze prijzen niet op onze website. De reden is dat onze klant niet wil dat hun kosten aan consumenten worden getoond. Wij hopen dat u een doelprijsformulier voor ons kunt indienen, omdat we onze markten moeten onderzoeken, waardoor we kunnen afstemmen op de behoeften van onze klanten en hen meer informatie over nieuwe producten bieden. Het helpt ons ook om te verifiëren of een onderzoek van een bona fide bedrijf is of niet.

Bedrijfsprofiel

Zhongshan Rebecca Lighting Factory Factory werd opgericht in 2004, Wij zijn een van de grootste fabrikant voor decoratieve lampen, vooral voor hotel project lampen in China.
Door rijke ervaring in verlichtingsveld, en al meer dan 14 jaar exporterend, kunnen wij u de beste verlichtingsoplossing voor uw hotel, afdelingen, woonwoningen, villa's en resorts bieden.
Wij leveren betrouwbare post-sales service, concurrerende prijs, producten van hoge kwaliteit en OEM service.

文字 介绍 2675.png

文字 介绍 2678.png

Opmerking

Over de verzending:
U kunt kiezen uit expressleveringen, airfreight of seafreight.All afhangen van de hoeveelheid bestelling.
1, Express levering - FEDEX, DHL, TNT, UPS, EMS.
Voor de kleine hoeveelheid, zoals een of twee of tien stukken, kunt u kiezen voor expresslevering die sneller en veiliger is, en u kunt de goederen in uw huis ontvangen, behalve het afgelegen gebied.
2, luchtvracht,
Ook voor de kleine hoeveelheid. Het is meer economisch dan de expresslevering, maar u moet zelf in de buurt uw douaneklaring maken.
3, Seafright,
Als het meest economische transportmiddel, is zeevracht geschikt voor bulkgoederen en volledige transportkosten, maar ik zal meer tijd in de muach brengen om naar uw bestemming te komen.
Met zoveel jaren ervaring in het exporteren van decoratieve lampen, kunnen wij u de beste service, zoals reserveringscontainer, op maat gemaakte ect.
Als u geïnteresseerd bent in onze producten, aarzel niet, neem dan contact met ons op.

文字 介绍 3656.png

Tel: + 86-760-87682576
+ 86-760-87682575
+ 86-13590962075
Fax: + 86-760-87669342
Skype: Rebecca80301
WhatsApp: +8613590962075

Onderzoek

You Might Also Like