China Modern Dining Room Kroonluchters Factory

Rebecca Lighting Factory is een fabrikant die altijd het doel nastreeft om "meer natuurlijke en meer controleerbare modern&classic verlichtingsproducten te creëren op basis van milieubescherming door toonaangevende technologie en professionele ontwerpen in verlichtingsgebied te introduceren". Met een...

Productdetails
Leuchtmittel Leuchtmittel10x 60 Watt E27 -230 V
DimmbalkDimmbar nur iiber externen Dimmer
Verzendinggratis verzending beschikbaar, Bulk vracht-zending te bespreken
FeatherDIY , GRATIS verstelbaar

11

Rebecca Lighting Factory is een fabrikant die altijd het doel nastreeft om "meer natuurlijke en meer controleerbare modern&classic verlichtingsproducten te creëren op basis van milieubescherming door toonaangevende technologie en professionele ontwerpen in verlichtingsgebied te introduceren". Met een uitstekend team, perfect management, uitstekende kwaliteit, tijdige levering en goede diensten, zijn we erkend door verschillende gezaghebbende organisaties in China. We zijn ETL, CE, GS en RoHS gecertificeerd. In de toekomst zullen we doorgaan met het ontwikkelen van meer lampen en een van de pioniers op het gebied van verlichting.
Wij bieden verschillende gebieden van verlichting producten, zoals restaurants, afdelingen, kantoren, hotels en commerciële gebied, enz. Wij zijn ook de leverancier voor Amazon, Aliexpress, Wish, Lazada, DH gate verkopers. Kleine groothandel zijn welkom!
Om direct en efficiënt met klanten te kunnen werken, bereidde Rebecca Lighting ook een aantal voorraden op, terwijl het aanpassen aan de eisen van de klant. 1stuk mogelijk verscheept vanuit China tegen fabrieksprijs.
SNELLE VERZENDING, MINDER KWANTITEIT MET PERFECTE KWALITEIT +PRECISIE MAATWERK, KOSTENEFFECTIEVE, PERFECTE SERVICE= REBECCA VERLICHTING
Hot Tags: China moderne eetkamer kroonluchters fabriek, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like